BOOKED.

NU fick vi tummen ur….. och bokade SydAfrika i December 3 veckor i December! Hur fett! Och hur kul är det att jag ska dit med min familj och familjevänner några veckor innan i 2 veckor? Det blir en vinter i Kapstaden kan man säga =) I don’t mind!!

Nu känns plötsligt alla timmar på mitt jobb i sommar så himla värda slitet. En vecka ledig i sommar men ledig i vinter!

Jag har varit där en gång tidigare men är det någon av er som varit där och har några härliga tips? Give me!

6 reaktioner på “BOOKED.”

 • Michaela skriver:

  Ååh jag drömmer om att få åka dit! Vad gick resan på om jag får fråga och vart beställde du? 😀

  • Sanne Alexandra skriver:

   Just nu får du betala runt 7500:- 🙂 för en och en halv månad sedan kostade dom runt 5,500… surt!

 • Julia skriver:

  Åh, har varit så sjukt sugen på Sydafrika ett tag men kan inte riktigt motivera för mig själv varför jag ska åka just dit och inte till typ Australien. Varför valde ni just Sydafrika?

  • Sanne Alexandra skriver:

   Jag var i Sydafrika för 2 år sedan och det var den bästa resan jag gjort. Finns SÅ mycket att göra och det är billigare att leva än i Thailand men det är så sjukt bra mat och dryck, sanslöst. Du kan liksom gå på safari ena dagen och ligga i camps bay dagen efter som är världens lyx.. det är kontraster (på gott & ont) men det finns så himla mycket att göra. Ingen tidsskillnad, så vacker miljö och extremt bra väder i December! Kram!

 • Elli skriver:

  Kapstaden är fab. Men gå uppför Lions Head en inte alltför solig dag (typ tidigt eller lite senare) med en bra uppladdning innan då det är som en liten mini-tur uppför med vacker utsikt. Table Mountain kan ni åka cable car uppför vilket är vackert vid solnedgång att göra. Sol, bad och liknande är fint vid camps bay med lite beverly hills-känsla i bergen (fast i mindre skala 🙂 ). Att hyra bil är det bästa och bila nedför kusten till Simonstown och pingvinerna, åka på vinturer osv. Det jag hade velat göra om mina vänner varit på var att hoppa bungy-jump (face adrenalins) men det är långt bort öster om kapstaden 🙂 Sol, bad och shopping är ju inte svårt att få tag på oavsett 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.