SATURDAY NIGHT AT THE BALCONY.

Kom hem sent från jobbet i lördags kväll. Mr och jag hade bestämt att vi skulle gå ut och ta en drink efteråt men han bad mig komma hem istället, han föreslog lite vin hemma istället och det tyckte jag lät som en mycket bra idé.

Ringde honom på vägen hem även fast jag går typ 50 meter, är lite rädd av mig och ringer alltid när jag går hem haha, antingen för att jag är rädd eller för att jag glömt nyckel och när jag ringde sa jag till honom att jag ville sitta på balkongen med tända ljus..

Great minds think alike. Så mysigt! Vi satt på balkongen och pratade med en filt över oss till säkert tre på natten innan vi flyttade in till soffan och satt och pratade och sjöng i kör till klockan blev morgon. Vi är inte kloka, det var ju helt ljust ute men vi ville inte sova. Vi kom i säng vid fem någongång så jag var trött igår vill jag lova men det var en av dom mysigaste kvällarna någonsin! Det behövs inte så mycket mer än fint sällskap, en flaska bubbel och härlig sommarvärme <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.