LOOK OF LAST NIGHT

Igår invigde jag en klänning jag får in på shopen i början av Augusti (tillsammans med jumpsuiten bla) Till den bar jag sandaler jag shoppade i Spanien, klocka från Michael Kors & armband från Balenciaga.

  
  
  

10 reaktioner på “LOOK OF LAST NIGHT”

 • Amanda skriver:

  Oj, rekord med antal bilder? På dig själv dessutom Du måste älska ditt utseende väldigt mycket. Du måste även tro att vi läsare vill se 15 bilde rpå dig i samma klänning, inte jag iaf. tack för denna tid =)

  • Sandra skriver:

   Ja det är ju en blogg om Sanne ovh mode, så det kanske inte är så konstigt.. Personligen föredrar jag många bilder på bloggar! Dessutom hoppas jag verkligen att Sanne älskar sitt utseende, det vore ju jättetråkigt för henne annars, tycker du inte? Vad sägs om att lyfta människor som Sanne, som jobbar så hårt, alltid försöker vara positiv och är en fantastisk förebild? Bara några tankar…

   • Sanne Alexandra skriver:

    tack för dina ord. du gjorde min kväll <3 jag har tankesätt som du.. fortsätt vara den du är! =)

 • Moa skriver:

  Super fina Sanne ! Klänningen ser fantastisk ut men ville bara säga att Josieswall la upp en outfit bild med en nästan identisk klänning från Zara, tänkte bara så du vet om 🙂 Kram

  • Sanne Alexandra skriver:

   jag vet =) superlik men sååå fin så valde att ta in några! lite trist men mycket i butikerna är ju likt så denna gången fick de bli så! kram kram

 • Daniela skriver:

  Hej Sanne. Var inne på Josefines blogg och såg då att din klänning är nästintill en kopia av Zaras klänning. http://behindeveryman.se/josie/?p=11940

 • sara skriver:

  Underbar klänning, får nog bli ett köp när den kommer in i shoppen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.