IT’S SOMEONES BDAY.

Idag fyller svärfar år så vi var uppe med tuppen i morse och sjöng!

Vi har tittat på Mr’s träning i solen och ätit en lunch nere i hamnen. Nu ska vi överraska honom med gokart och eventuellt minigolf, beror på vad han vill göra, det är hans dag så han får bestämma! Vågar skriva ut att vi ska överraska honom för han kommer inte läsa detta innan ändå. Hoho! Så kul att överraska och jag ska helst vara tyst hela tiden tills vi ska dit för jag har rätt så lätt att avslöja saker och har väääldigt svårt att hålla tyst om överraskningar, vill bara skrika rätt ut haha.. =) Har råkat försagt mig tidigare och det vill jag inte göra om!

Dags att sticka. Ikväll blir det middag på ett ställe vi aldrig varit på tidigare vid vattnet, jag tror det blir kanon! Grattis svärfar på din dag! <3

Jag har förresten gjort ett riktigt kap idag. Brukar vara dålig att handla på rea men hittade en såååå fin långklänning jag kommer att visa er sen, tänkte ha den på min födelsedag när jag ska fira med släkten. Puss, njut av dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.