A WALK TO REMEMBER.

Här om kvällen gick vi en promenad runt Sidsjön. Så härligt & fint. Jag gillar verkligen att gå ut och gå tidigt på morgonen när staden håller på att vakna men också att gå senare på kvällen när solen ligger lite lägre och temperaturen har sjunkit lite, på sommarn alltså. Mysigt! Om jag inte vore så morgontrött hade jag varit ute varje morgon och gått innan frukost, tycker det är bland de bästa som finns, att se en stad vakna och känna förberedelserna i luften.. Men, så är ju inte fallet. Jag är två personer, kvälls-Sanne och morgon-Sanne, dom är oftast inte överens!

Simon undrade när vi såg en lian om jag kunde klättra upp i den, jag envisades såklart med att hasa mig upp, det var mycket enklare på idrotten när jag var liten vill jag lova. Pjuh. Wow vad tungt det är att dra upp sig själv! Hittade även ett utomhusgym, jag måste ta mig till den här platsen oftare, jogga runt och stanna på utomhusgymmet och pumpa lite =) Träna utomhus är ju värdsklass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.