WEEKEND.

Just nu har jag ”helg” här uppe, jobbar hela helgen så igår kväll gick jag på två dagars ledighet. Hur underbart? Så har vi finbesök, succé!

Man uppskattar verkligen ledighet på ett helt annat sätt när man jobbar mycket, i alla fall jag. Förra året och året innan det när jag inte jobbade så mycket så var jag så extremt trött på att göra ingenting och att vara ledig, nu när jag har fullspäckat schema i stort sett hela tiden är det en sådan magisk känsla att få ett par days off…

Det kan man jämföra med att det behövs dåliga stunder för att uppskatta dom bra, kom ihåg det när livet inte går riktigt som du tänkt dig! Du kommer uppskatta allt det bra extra mycket =) Här nedan var en sådan dag då jag uppskattade livet enormt, en månad på stranden i Spanien, det var helt lugnt och man hörde vågorna. Den dagen ska jag plocka fram när livet känns lite extra tungt någongång!

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.