ANSWERS.

Lina

En saligblandning på frågor men kör alla på engång! :-)

Hur lång är du?
Vad läste du på gymnasiet?
Hur länge har du och Simon varit tillsammans och hur träffades ni?
Hur länge har ni bott i Sundsvall, och hur trivs du där?
Vad har du för framtidsplaner?
Hur ser din familj ut? Mamma, pappa, syskon?
Har du några planer/ idéer på att börja sälja dina kläder i butik?
Vad har du jobbat med för olika saker fram tills nu?
Tror du att Gif Sundsvall tar sig upp i Allsvenskan i år?
Hur länge blir ni borta på resan nu?
Har du några andra sommarplaner för i år?
Vad skulle du ha på dig om du skulle gå på ett bröllop i sommar?
Hur ofta tränar du/rör på dig? Har du några tips på träning/vardags motion?
Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Hur ser en vanlig ledig dag ut för dig?
Vilket år är du född och vilken dag fyller du år?
Vad tror du är det viktigaste för att få ett förhållande att fungera, tips på små saker i vardagen man kan hitta på m.m?
Har du några tips på land, platser utomlands som du skulle rekommendera att åka till?

Hej Lina!
Absolut, lite variation på frågorna är alltid kul =)
1. 1.65
2. Jag gick danslinje på Carlforsska gymnasiet i Västerås. Tre grymma år!
3. Vi har varit tillsammans i snart 4 år och vi träffades på en gemensam kompis studentmottagning!
4. Vi har bott i Sundsvall i 2 år nu.  Just nu försöker jag bara att ”deal with it” eftersom Simon har kontrakt 1,5 år till men jag trivs ärligt talat inte så jättebra, försöker göra det bästa utav det och ser fram emot att veta var vi ska härnäst!
5. Mina framtidsplaner är att fortsätta köra webbshopen, är så taggad på det här och ser mig själv göra ungefär samma sak som idag om 10-15 år men då tror jag att det är mycket större och att jag designar mycket mer själv. Jag drömmer om att shopen blir väldigt stor och ett givet alternativ att surfa in på när man ska handla kläder, jag drömmer om att ha ett showroom i L.A och vara bosatt med Mr i något varmt land. Jobbet kommer jag ju kunna ta med mig överallt så jag ser oss flytta runt en del med Simons fotboll, ser fram emot att förmodligen kommer få bosätta i mig i flera olika städer och en dröm är att bo i Spanien eller Italien under en tid. Jag planerar också att skaffa egen familj inom några år och försöka kombinera jobb med familj så gott det går! Annars planerar jag att bara njuta av allt bra som finns här i livet och att en dag bo närmre våra nära & kära.
6. Haha vilken härlig fråga! Både mamma & pappa tycker jag är jättesnygga, dom båda ser väldigt unga ut och är båda intresserade av kläder. Pappa är ljus och mamma är brunett, min syster ser ungefär ut som mig men några centimeter kortare. Vi är väldigt lika men när man känner oss ser man såklart olikheter! Jag är mest lik pappa brukar jag få höra och min syster mamma men det är lite olika. Dom är så fina så! =)
7. Jag skulle gärna vilja att olika små fina butiker runt om i landet sålde mina kläder, det hoppas jag på snart!
8. När jag var 16 började jag jobba, jag var både dansläsare och bakgrundsdansare för RIX FM en sommar. Jag gjorde en del dansjobb när jag var yngre. Jag har även jobbat på café, i restaurang, på StylebyTyra som drevs av Tyra Sjöstedt & John Skalin, där började jag att packa men jobbade mig sedan uppåt. Var deras ansikte utåt, modellade på deras sajt, anordnade ett stort event, skötte kundtjänst, produktuppläggninar, marknadsföring (det gjorde jag nog längst tillsammans med att sköta sajten, produktuppläggningar osv) och slutligen jobbade jag i Stylebytyrabutiken. Jag har gjort inköp åt Imso.com, också en grym webbshop som mina vänner driver, där jobbade jag en stund. Jag har jobbat med Nelly.com som modell på deras event samt värdinna och speaker hela förra året. Jag har jobbat på olika klädbutiker och en skobutik och nu jobbar jag på hotell och driver min egna webbshop och gör lite modelljobb för Campadre, feminint & GlamMom ibland.
9. Jag hoppas verkligen det, dom förtjänar det. Dom ligger fortfarande etta så vi får hålla alla tummar & tår!
10. Vi är borta i en vecka nu bara =) Ljuvligt ska det bli!
11. Faktiskt inte så jättemycket planer nu i sommar, jag jobbar extremt mycket då jag planerar att vara ledig i December istället så mycket jobb, ska försöka planera in när både mina föräldrar kan komma upp till oss samt svärisarna och Simons syster + sambo. Jag planerar också att tillsammans med mina tjejer ha en stor 25-årsfest, vi blir alla 25!! Men nej, inte alls mycket planerat i år!
10. En långklänning från Dagmar helst! Skulle även kunna tänka mig ha en fin helkostym.
11. 3-4 gånger i veckan. Jag försöker att promenera mycket, det behöver kroppen! Det är perfekt att ta med sig telefonen och ringa en vän man planerat att prata med medans man går eller kanske gå ut och gå med en kompis, bra catch up och så slår man två flugor i en smäll!
12. Går upp runt 8.30, äter frukost, går igenom mail, packar ordrar, går igenom returer, pratar med Tee i Kina och planerar inköp, pratar ordrar os.v os.v, bloggar, letar inspiration och sköter allt som måste skötas. Det är mycket jobb att driva något helt själv, jag gör ju allt själv förutom bokföringen för den gör min mamma! =)
13. Då sover jag lite extra länge, äter en stor frukost, hänger lite i soffan med datorn, går en PW, ringer någon kompis, plockar hemma, bloggar, kanske tar outfitbilder, äter lunch ute med Mr (alldeles för ofta!) ser en film eller lagar en god middag. Det är lite olika men senaste gångerna jag varit ledig så något sådant. MEN, jag kollar ändå alltid min jobbmail och är det inte röd dag så packar jag ju ordrar, det måste göras!
14. 8/8 1989. I år fyller jag på en FREDAG! 😀 25, det måste firas ordentligt! Ska smida planer med tjejerna i Spanien nu som också fyller i Augusti..
15. Att man pratar! Slutar man prata om hur man känner och vad man tänker och börjar mörka saker brukar det oftast inte sluta bra. Tips på vad man kan göra, ta en kvällspromenad ihop, åk iväg till någon annan stad och ta en lunch eller middag, följ en serie tillsammans, leta upp lite roliga recept och laga mat ihop, gå ut och ta en drink, träna ihop, bjud över lite vänner och ha roligt tillsammans, släpp loss och dansa runt & sjung lite hemma, det brukar vi göra. Försök bara att krydda till allt det där trista, slå på svinhög musik och städa i ordning och ha lite kul samtidigt, allt blir vad man gör det till! Planera in lite kul grejer, det är alltid roligt att ha saker att se fram emot också! =)

Här är när jag jobbade på Style by Tyra.

Elin
Hej!
Detta kanske är en konstig fråga, men hur håller du dig alltid så fräsch?
Det spelar ingen roll om jag tar torrschampo, har perfym med mig, osvosv. Efter en halv dag känner jag mig jätte sunkig och känns som jag luktar illa. Jag vill också kunna lukta gott en hel dag o slippa känna mig äcklig o försöka Vara lite bakom för jag känner mig o luktar unkigt.. Snälla alla tips jag kan få!!

Hej Elin!
Haha, i wish. Jag är inte alltid så fräsch men försöker väl mitt bästa när jag ska vara bland folk =) Mitt bästa tips är nog att duscha innan du ska iväg, smörja in dig med någon god bodylotion, ta på dig deodorant (min favorit är biotherm)använd lite härliga hårprodukter (finns så många som luktar ljuvligt) spruta på lite parfym och ha med dig någon mindre parfym eller bodysplash som du kan spraya på under dagen, det känns ju alltid bra att ha back up om man känner sig ofräsch! Det med att du tycker att du luktar illa kanske är inbillning? Om du fräschat till dig innan tror jag inte du är ofräsch under dagen! =) Kram!

Viktoria
Väldigt bra skrivet :) Hur skulle du hantera svartsjuka? Jag blir till exempel väldigt svartsjuk om min pojkvän tycker att andra tjejer är snygga…väldigt jobbigt!

Hej Viktoria!
Jag kan också känna svartsjuka så jag är ju ingen expert =) Men mina tips är att man får försöka inse och accepetera att det kommer alltid finnas en massa snygga människor och eftersom vi bara är människor så kommer vi alltid kunna attraheras av andra människor, det ligger i vår natur. Jag brukar tänka att det är jag & Simon och snygga människor kommer alltid finnas omkring oss så att han tycker att andra är snygga är ju bara naturligt, det gör ju jag också. Mitt allra bästa tips är att inte göra någon grej av något som inte är något. Var inte sur i onödan och att vara sur för att ens partner tycker att någon annan är snygg är onödigt =) Kram!


Matilda

Hej Sanne!

Älskar din blogg , läser varje dag :D

Jag behöver hjälp/tips – jag känner mig grå, ful, depp och hängig! På skönhetssidan!
Jag vill veta dina skönhetsrutiner!
Kanske skriva det du gör på en vecka? Alltifrån smink , till lotion, när dushar du, när tvättar du håret? Vad måste du göra innan du sover? Vad fixr du irodning innan du börjar jobba? När fiar du naglar/hår? hur ofta tränar du?

Jag behöver pepp för jag tycker du är så vacker och fresh jämt! Behöver inspo på rutiner!

(Och hoppas eran podd kommer tillbaka snart, skrattade så mycket under varje avsnitt!)

Hej! =)
Tack vad kul <33 Mina skönhetsrutiner liknar nog dom flesta andras! Ansiktet: Tvättar med biotherms aquasource serie varje kväll och smörjer in ansiktet, på morgonen sköljer jag bara med kallt vatten och smörjer in. Går osminkad dom dagar jag inte ska göra något speciellt. Lägger en ansiktsmask från Darphin ca 2-3 gånger i månaden. Använder alltid solskyddsfaktor 50 i ansiktet när jag solar! Kroppen: Duschar och smörjer in mig med bodylotions jag tycker luktar gott, använder alltid Biotherms deodorant (länk) och varvar med lite olika parfymer. Hår: Tvättar håret ca varannan dag, varierar lite. Använder schampoo & balsam från lite olika märken, senast var det från Lanza och nu använder jag ett för Redken, använder oftast schampoo och balsam som är bra för torrt hår och ibland med sådant som ger volym. Blåser nästan aldrig håret, endast om jag har bråttom! Lockar det när jag vill göra mig extra fin så försöker hålla mig borta från värmetänger. Använder inga speciella hårprodukter mer än inpackning lite då & då (borde bli bättre) och torrschampoo från Batiste. Det använder jag till & med när håret är nytvättat för volym haha =) Bästa uppfinningen! Jag försöker hålla mina naglar fräscha, rätt dålig med fötterna när det inte är sommar men nu har jag precis börjat gå och fixa naglarna på salong, har fastnat för gelish då det sitter så bra, lika på fötterna. Jag försöker att sköta naglarna så gott jag kan, har inget speciellt schema men nu när jag tänkte fortsätta gå på salong får jag boka in en tid så fort naglarna börjar bli dåliga, skulle tippa på en gång i månaden. Jag tränar ca 3-5 gånger i veckan, det är olika men går i alla fall promenader 3 gånger i veckan om jag slarvar med resten, är aktiv för det mesta! =)

Tack för dina ord! <3 Jag är inte alltid så fräsch ska du se haha! Podden kanske får en nystart i höst? Who knows?! Kram!!

Anna
När vill du skaffa barn? Hur ser du på giftermål, innan eller efter det ni skaffar barn? Om din pojkvän skulle fria till dig, tycker du det då är viktigt att ni gifter er inom ett år?

Hej!
Jag vet inte exakt men inom kanske 2-3 år.. Isåfall bör jag bli gravid om 1,2 år så det är ju ganska snart? Jo men ja just nu känns det som jag skulle kunna tänka mig vara runt 26,27,28.. =) Jag känner inte att jag behöver vara gift innan jag skaffar barn. Jag tycker inte heller att om jag och Simon skulle förlova oss snart att vi måste gifta oss inom ett år, är inte så noga med det! Kram

Fia
Älskar dina blanca byxor! Skulle du kunna visa lite olika sätt att matcha dom till både vardags och fest?:)

Hej!
Jo självklart, har lite bilder på lager i dom byxorna i både vardags & festsammahang så kika nedan och inspireras! kram

Patricia
Jag vill veta mer om webshopen. Kanske missat inlägg om detta men har hängt med till och från i några år och fick upp ögonen för dig när du jobbade för Style by Tyra. Mina frågor till dig:
1. Vad är skillnaden mellan att jobba på Style by Tyra och ha din egna webshop?
2. Har du några anställda?
3. Vilket är ditt absoluta favoritplagg i shopen?

Hallå där!
Ja absolut.
1. Allt är ju väldigt annorlunda, då var jag anställd och nu är det jag som driver det hela så det är väldigt olika. Jag hade ju inte något sista ord då och hade ingen kontakt med leverantörer eller något, min situation idag är ju helt annorlunda då jag gör precis allt själv i princip! Men jag bör tillägga att jag lärde mig SÅ mycket när jag jobbade hos Tyra & John som jag idag som jag har all nytta i världen från. Lärde mig allt jag behövde kunna i princip för att kunna starta egen webbshop!
2. Det är jag, min mamma, Frida som fotar och i morgon ska jag träffa en tjej som eventuellt ska börja jobba hos mig.
3. Just nu är det nog mina byxor Alena Pants, funkar till alla tillfällen och får så himla mycket komplimanger för dom!
Kram

Caroline
För det första så vill jag bara säga att jag tycker om att läsa din blogg oerhört mycket, du är en stor inspirationskälla både som person och din snygga stil!
Nu till frågan, jag undrar om du skulle kunna ge tips på hur man hittar sin egna stil? Ofta så ser jag plagg på andra som jag tycker är snygga och köper likadana, min stil känns därför ganska splittrad och inte riktigt som min egen..
Kram!

Hej!

Stort tack kära du! <3
Jag tycker du endast ska utgå från vad DU tycker är snyggt, det är din stil! Go for it, du behöver inte bara gilla plagg i ”den” kategorin utan kör på och blanda fritt, till slut kommer du att hittat din stil, vad din stil nu är? Du kanske är väldigt blandad? Jag själv känner mig väldigt blandad, köper allt jag tycker är fint men ändå kan många av mina vänner plocka ut riktigt ”Sanne-plagg” för att min egna stil växt fram genom att jag vågat handla allt jag gillar och jag tycker jag passar i. No rules, go girl! Kram

Emma
Hej! Hur startade du din webshop? Kan du berätta från början lite? Tänker på typ har det något med dina gymnasie betyg att göra, eller behöver man ta kurser eller hur gick du tillväga? Ifall man själv kan tänka sig att göra något sånt, hur ska man börja? Tack för en grymt bra blogg

Hej Emma!
Jag åkte till Kina och hittade en fabrik att jobba tillsammans med, beställde hem allt, skapade en hemsida, startade ett eget bolag, fotade allt och dundrade ut det på nätet! =) Sedan marknadsförde jag det så gott jag kunde genom min egna blogg, instagram, facebook och försökte sprida webbshopen allt jag kunde. Allt handlar om att börja någonstans, det är det som är det svåra. Kram!

Jag i Kina..

Matilda
Jag vill så himla gärna ha en fin bränna året om, men tycker att de flesta BUS luktar så himla illa när de har sjunkit in i huden. Hur gör du, har du något tips på någon som inte har den typiska BUS-lukten?:)
Kram!!

Hallå där!
Åh, jag vet. Jag vill med. Vem vill inte? =) Jag har faktiskt inte så bra tips, jag tycker Dove Summerglow funkar rätt bra och luktar ok. Spraytan brukar jag köra på när jag vill vara extra fin under vinterhalvåret annars brukar jag stå ut med att vara blek, solarium har jag inte använt på år nu, det är inte bra för huden! Dom flesta är ju bleka på vintern så man får nog deal with it. Om du hittar någon grym BUS så hojta till, vi är många som letar efter den perfekta! Den grymmaste jag provat till ansiktet är DENNA. Hur bra som helst! Kram

Kim

Hej! Gryyyyym blogg för det första! Jag är nyfiken på om du kommer få in bikinis på din shop, isf när?
Kan du inte visa alla dina glajjor på en bild också!

Tack för all insperation du ger oss dagligen!

Hej Kim!
Tack! Jag skippade bikinis i år, det blev förseningar med leveransen så jag hoppade det och satsar på nästa år =) Älskar bikinis så det ser jag fram emot! HÄR ser du brillorna. Kram och tack!!

Viktoria
Hej! Har för mig att du gjorde en ansiktsbehandling en gång som hette AHA-syrebehandling eller liknande? Skulle du kunna berätta lite om det? Jag funderar nämligen på att göra en sån. Blev du nöjd? :) kram!

Hej!
Ja precis, jag blev jättenöjd. Jag gjorde min på Spa Maskrosen här i Sundsvall och på den står det såhär ”Den exfolierar huden och verkar porsammandragande, återfuktande, reparerar solskador, minimerar rynkor och hyperpigmentering samt motverkar acne, rosacea och reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnad. Därefter appliceras en” värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Huden blir mjuk, slät, följsam och får en fantastisk lyster” Jag tycker jag märkte skillnad direkt, den motverkade acne och jag fick världens spänst i huden och så fick jag mer lyster. Prova, värt det tycker jag! Kram

Hilda

Vart kommer du ifrån?

Hur länge har du bott i Sundsvall?

Vad är din bästa smink produkt?

Hur blir du motiverat till att träna en dag som du känner att du absolut inte orkar fast du känner även att du måste?

Vart kan man hitta dem bästa kläderna med ett bra pris enligt dig?

Hur länge har du varit tillsammans med Simon?

Vad är din favorit rätt?

Hej!
Jag har bott här i två år nu. Jag kommer ifrån Eskilstuna. Min bästa sminkprodukt är Duwops Highlighter, magisk! Jag bara gör det för att all träning som blir av är bra träning så hellre hoppa upp och göra 50 benböj och lite sittups hemma än inget. Du ångrar aldrig den träningen som blir gjord… bara den som inte blev av. Jag tycker absolut man hittar dom bästa och mest prisvärda kläderna på Zara, easy! Jag och Simon har varit tillsammans i fyra år i sommar. Åh, jag kan tyvärr inte välja en favoriträtt, älskar husmanskost, sushi, skaldjur, pizza, pasta, kött… Så svårt!!! Jag kan säga att när jag är bakis så är det i alla fall spaghetti & köttfärssås haha. Kram!

Romiyana

Hej fina Sanne!

1. Har du tänkt på att göra en turné runt om i Sverige för att visa upp dina kläder nångång?
2. Hur tänker du varje gång du släpper ut en ny kollektion? Tänker du alltid lite extra efter om det är verkligen rätt plagg du släpper?
3. Varför kan man inte beställa från webshopen om man är -18 år? Det är problemet jag har själv :(
4. Har du tänkt på att utveckla din webshop och öppna även en klädbutik?
5. Jag har nyligen börjat träna dagligen, går ut på powerwalks och tränar cardio, borde jag ge 100% som nybörjare eller ta det lugnt o sansat?
6. Vad tycker du om att on/off relationships?

Hej kära du!
1. Jo absolut, det kommer nog ska du se =) Gillar ju att jobba med event!
2. Ja absolut, jag utgår från mina behov till varje kollektion. Så som nu till hösten ”vad vill jag bära i höst?” jag vill alltid stå för mina plagg till 110 % så att jag aldrig kände att, satan det där plagget sålde inte alls och så står jag inte ens för det själv, det känns inte värt det utan allt ska jag själv gilla och vilja bära. Då känns det äkta och jag kommer förmodligen inte ångra att jag tagit in något plagg!
3. För att det är riskabelt, du får be brorsan shoppa åt dig =) Bra deal ju!
4. Just nu har jag inga planer på att öppna en fysisk butik men skulle gärna ha återförsäljare runt om i landet.
5. Jag tycker du ska köra på i ett skönt tempo som du tycker känns bra själv så att du håller det. En klassiker är ju att gå ut för hårt och inte kunna hålla det för att det blir för påfrestande!
6. Jag tycker ingenting, jag föredrar kanske ett stabilt förhållande men ibland blir det ju som det blir… kärlek är inte alltid lätt =) Ibland kan man ju varken leva med varandra eller utan! Kram!! <3

Hilma

Hur länge har du och Simon varit tillsammans?

Hur länga har du bott här i Sundsvall?

Hur får du insperation om mode och din stil?

Hej!
I snart fyra år. Vi har bott i Sundsvall i två år! Jag får inspiration överallt, särskilt när jag reser!! Jag får inspiration genom vänner, folk på stan, tidningar, tumblr-sidor, bloggar, instagram, resor, musik.. allt! Kram!!

Sanna
Hej! En fråga till frågestunden. Är det verkligen du som skissar och designar ”dina” kläder från grunden? Man kan tro det när man läser din blogg men jag har hört annat.
Med vänlig hälsning, Sanna!

Hej Sanna!
Ja självklart =) Nej jag designar inte alla plagg, långt ifrån. Jag har designat vissa plagg bara men det mesta är ju köpt från en fabrik jag samarbetar med. Jag har designat spetsklänningen från scratch även singoallatoppen och jeansen, kostymbyxan och en svart klänning jag hade till Nyår har jag tagit fram själv men fått inspiration av alla plagg. Precis som alla andra designers och tex konstnärer också gör, det är så det går till. Du ”kommer” på något som du ritar ner och förmodligen har du ju sett något liknande någonstans men du kanske inte minns var, det är ju så hela industrin ser ut, alla ”kopierar” alla både medvetet och omedvetet. Kram!

Isa
Nu läsare här! så jag undrar bara vad det är för företag du har? :) verkar spännande och skulle själv vilja starta nått jag brinner för!

Hallå där! Väkommen hit =) Kul med en ny läsare! Jag har ett aktiebolag! Kör hårt!! Kram

Anna
Hej fina Sanne! Tack för en otroligt bra blogg för det första!
Har du något önskemål om var du/ ni vill bo i framtiden? Längtar du efter eventuellt giftemål och barn ? Kram

Hej Anna!
Tack kära du!! <3 Vi både skulle gärna bo i ett varmt land så som Spanien, Italien, Grekland eller Portugal. Jag längtar ihjäl mig efter giftermål och familj! kram!!

Elin
Här kommer en fråga till frågestunden.

Jag har precis tagit studenten, jobbar för fullt i sommar och har tidigare bara längtat efter att få ta det lugnt i höst. MEN nu har jag insett att jag inte vill ta det lugnt. Jag ska läsa några ämnen som jag inte fått i mitt program nu i höst, men sen vill jag läsa eller jobba med något jag verkligen trivs med. Mitt problem – Jag har inte en aning om vad jag vill göra!
Jag är intresserad av kläder osv, men här i min lilla stad finns inga lediga jobb inom ex klädesbutik. Jag har också funderat på ex socionom då jag tycker om att hjälpa människor och att få vägleda människor.
Samtidigt vill jag resa, se världen! Men jag är så snål och tänker bara på framtiden att jag ska spara alla pengar och ha sen när jag ska flytta – vilket hindrar mig från att resa, dessutom är jag feg och vågar inte ge mig iväg själv.

Så till min fråga: Hur kom du på vad du ville göra? Hur kom du över den ”bekväma” gränsen och vågade satsa? Vad tycker du man ska tänka på när man söker jobb/kommer på vad man vill göra?
Jag vet inte vad jag ska göra och framtiden skrämmer mig…

Hej!!
Först och främst, stressa inte, nu är på steg 1, du känner missnöje och du börjar planera hur du ska hitta vägen till hur du ska känna dig tillfredsställd- då har du ju börjat redan nu. Jag skulle om jag var du först och främst resa, det finns INGET bättre tillfälle till att resa som nu, ut i världen med dig!!! =) Stick ut och lev och ta resten sen. Vet du vad? No stress. Jag skulle sticka ut och resa och sedan när jag kom hem skulle jag prova på lite allt möjligt, du behöver inte veta vad du ska göra nu, prova dig fram, börja i en ände så kommer du att komma fram till vad du vill göra förr eller senare… =) Till hösten brukar det dyka upp fler jobb likadant med efter jul. Du kanske ska prova att jobba i en klädbutik en stund? Det brukar dyka upp sådana jobb titt som tätt och om det inte är något för dig så sök till socionomutbildning, det låter ju hur bra som helst. Du kan ju jobba med människor och tycka det är kul med kläder på sidan av =) Jag tycker det låter som du är halvvägs, du vet att du inte är nöjd och jag tror att det finns en mening med allt så res iväg, om du inte hittar någon vän som vill med så åk själv, du hittar vänner på vägen och sedan tar du itu med resten, kanske dyker det upp någon känsla under tiden? Du kanske får världens sug efter att plugga när du är iväg. Who knows? Prova dig fram och njut på vägen dit! Jag själv har bara kört hela tiden utan att tänka, jag är inte så rädd och tänker inte så mycket, får kickar av att bara köra och utmana mig själv. Kram!!

Lisa
Hej Sanne! Tack för en riktigt härlig blogg! Jag är i samma ålder som dig och driver en egen resebyrå sen ett tag tillbaka. Det jag undrar är hur du tänker för att ta tag i de delar du tycker är ”mindre kul” i ditt företag? Jag är expert på att skjuta upp allt ”jobbigt” till sista stund för jag hellre sitter och spånar nya ideér jämt. Sen undrar jag vad du tycker är nackdelar med att driva ett företag själv?

Keep going with your good work!! Du är grym.

Hej!
Ja men vad kul, grymt jobbat! Jag gör det bara på direkten, ingen annan gör ju det åt mig så det är bara ta itu med det. Mitt bästa tips är att om du ska göra en todolist för hur din dag ser ut, börja med det tråkigaste för det blir inte roligare under dagen. Jag vill också skjuta upp saker men vet ju om att det är jag som får sota för det så det är inte så mycket att fundera över, bara göra. Nackdelarna är ju att jag sitter mycket själv hemma och inte har någon att dela glädjen med alltid, likdant att jag inte alltid har någon att ta itu med jobbiga situationer med heller. Stort tack och lycka till med ditt också, kör hårt! Kram!

3 reaktioner på “ANSWERS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.