NEW IN.

Här kommer den andra bikinin jag köpte igår och lovade visa er, hittade ju som sagt bara överdelen igår men fick tag i en underdel idag i min storlek. Yay! Tack till dig Amanda som erbjöd dig titta runt i Gbg, så sjukt snällt!

Hur som helst, gillar verkligen mönstret och så är jag ju väldigt förtjust i volanger så denna var en fullträff. Nu vill jag bara inhandla någon mer kaftan eller strandtunika sen så är jag redo för vacaay! 2 arbetspass kvar.

Sorry för extreeemt dåliga bilder, snyggt med brandsläckaren bakom haha. Wow! Men, två kap från H&M i alla fall. Den nedersta bikinin är på rea till & med. KAP! Köpte en åt min syster med bara för att den var så fin.

Ni hittar den HÄR.

Och såhär ser den andra bikinin ut som jag köpte på. Härlig va? Hittar den tyvärr inte på H&Ms hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.