NEED TO ASK U.

FRÅGA! Bikinileveransen har segat och jag skulle haft bikinin nedan inne nu på shopen i denna ljuslila färg samt en knallröd. Dock så tar det tid då det är hög belastning på fabriken SÅ min fråga till er- Om denna kommer in om ca 3 veckor, är det för sent? Ska jag strunta i bikinis i år eller skulle ni slå till på denna?

Wanna know! Måste ta beslut idag (torsdag!) och tycker det är supersvårt att veta hur ni tänker..

 

 

12 reaktioner på “NEED TO ASK U.”

 • Cilla skriver:

  För låga trosor för min smak och hålet där bak för porrigt för bikini. Men smaken är ju som baken 🙂

 • ZRJ skriver:

  Åh den er jo så sød. Personligt køber jeg bikini året rundt – hvis jeg falder for modellen. Desværre er hipster-modellen i trusse ikke en model jeg kan bruge selv. Ellers havde jeg sikkert bestilt denne også om tre uger :-). Jeg ved ikke hvordan andre har det og det er naturligvis et sats så forholdsvis sent på sæsonen.

 • ewe skriver:

  helt perfekt bikini ! den är värd att vänta på i tre veckor men frågan är om den kommer i andra färger ? jag skulle vilja ha svart eller vit .

 • Frida skriver:

  Om jag skulle vara du så skulle jag vänta och ta in till nästa sommar. Sen vet jag inte heller om jag gillar hålet i bak, bara för att ge lite respons. Tror att det är svårt för en del kroppstyper att bära upp den trosan utan att visa för mycket. Men det är bara vad jag tror, annars tycker jag överdelen och färgen är väldigt fina!

 • Alexandra skriver:

  Ta in!!! Sommaren har precis börjat. Jag har inte ens haft semester.. Och många åker utomlands i vinter med. Då är du ensam om att ha bra utbud. Kommer beställa direkt!!!

 • Anna skriver:

  Tycker du tar in nästa sommar istället. Vet inte omd det bara är jag, men tycker inte om bikinitrosan, materialet ser väldigt tunnt ut.

 • Matilda skriver:

  Njaa vänta till nästa sommar! Eller inför vintersemester?
  Jag gillar inte heller hålet vid trosan 🙁

 • Sara skriver:

  Bikinin är superfin förutom hålet där bak i trosan. Gillar inte det, men alla har ju olika smak 🙂

 • Johanna skriver:

  Färgen är helt underbar!! Men trosan är jag nog också lite skeptisk mot.

 • Rebecka skriver:

  Inte alls min smak tyvärr :/ hoppas du inte tar illa upp, du har sjukt skön stil i övrigt!

 • Malin skriver:

  Ne denna bikini va faktiskt inte alls fin…big no. Men tycker jätte mycket om dina andra kläder!

 • Petra skriver:

  Snygg förutom hålet & rosetten.
  Sen känns tyget tunt så om man har har hår på snippan lär ju d synas :-0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.