PREPARING.

Går på semester på lördag, en hel vecka haha!! Så kan det gå när man är egen företagare och vill vara ledig i vinter istället! Hur som, jag tänkte att jag måste börja förbereda lite. Tvätta, gå och fixa naglar & tår, inhandla solskyddsfaktor os.v os.v, jag brukar aldrig förbereda mig, jag bara åker och tänker att allt löser sig men denna gången tänkte jag styra upp lite innan, borde ju kännas bättre än att komma till flygplatsen och få böta för icke utskrivna biljetter och öppna resväskan och så vet man inte vad man packat med sig?

Känns så. Nu ska jag smita iväg och få naglarna fixade, jag gör inte gelish så ofta då det sliter på naglarna men till semester såhär så är det perfekt, sitter som sten och man behöver inte tänka på naglarna någonting. Beslutsångesten är ett faktum när det kommer till färg denna gången, kör alltid på något ljust/nudefärgat men är sugen på att latja till det lite med någon korallfärg typ? Åh. Vi får se vad det blir..

Det här tyckte jag var väääldigt fint.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.