GOLDEN.

Gick upp hyfsat tidigt i morse då jag ska iväg på möte från 12.00 till säkert någongång runt 14-15 och så börjar jag jobba ikväll klockan 16.00. Känns sjukt skönt att ha avverkat så mycket jobb nu på morgonen!

Nu ska jag sticka iväg och posta en massa ordrar. Fick förövrigt leverans igår, kommer upp en nyhet sent ikväll! Det är en urhärlig beachkimono som man kan dra över bikinin, så fin. Spana in bloggen ikväll!

Denna jumpsuiten är ni många som undrat över för övrigt, u like it? Den kommer faktiskt in i nästa vecka. Rätt speciell i modellen men kunde inte låta bli att ta in ett gäng! Så härligt material och färgen är helt fantastisk. Jag vet att bilderna är värdelösa men tog bara några bilder i spegeln för att visa er, den är ju ostruken med, rev bara upp kartongen och tog ut den. Allt för er vet ni! =)

Näe, nu måste jag springa. PUSS!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.