LIFE SAVIORS.

 Vi alla har väl våra godbitar där ute i skönhetsdjungeln. Jag tänkte bjussa på mina!

För kroppen: Biotherm bodylotion, Nuxe skimmerolja & min favoritparfym Chloe-Love.
För ansiktet: Jag använder Biotherms aqasource rengöring samt aqua source gel som ansiktskräm men nu till sommaren har jag bytt ut krämen mot Exuviance Matte Perfection så att huden håller sig matt hela dagarna när det är varmt. Clarins solskyddsfaktor 50 spf är den bästa och Darphin Skin Mat Purifuying är den bästa ansiktsmasken, den reder ut min hud på nolltid.
För håret: Jag har fastnat för Lanza Healing Strength schampoo & balsam (erbjudande från Bangerhead HÄR) Batiste torrschampoo (bäst!) och Kerastases värmeskydd.
Smink: Mina 5 guldkorn, concealer från MUS i tre färger, Une’s mineralpuder, solpuder i perfekt färg (tycker jag) från H&M, mascara från L’oreal Telescopic, läppstigt från MUS i färgen Exit och rouge från Nars i färgen Orgasm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.