100 :- RABATT HOS CAMPADRE

Här kommer en rabattkod åt er på 100 kronor på alla köp på Campadre. Den gäller fram till 27/6.

Ni anger bara SANNE100 som rabattkod när ni vill handla. Klicka HÄR för att shoppa loss!

Just nu ligger det en massa grymma erbjudanden uppe och bland annat en kampanj på Huntersstövlar. Jag är själv ägare till två par, ett par helsvarta jag fick av Mr och så har jag även dom med flagga som ni ser på bilden nedan. Det är ju sjukt användbart med gummistövlar i Sverige, vi bor ju ändå i ett land med en del regn så ett par schyssta gummistövlar tycker jag alla borde äga!

Just nu får ni tex dom vanliga klassiska Huntersstövlarna med högt skaft och inget speciellt tryck för 749:- istället för 1149:- Och så har ni ju även min rabatt att utnyttja så skynda fynda!!!

  

4 reaktioner på “100 :- RABATT HOS CAMPADRE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.