NEWS!!

Nyheter ligger uppe!! Glöm inte att det mesta är limited edition och går ganska fort.

Det har redan börjat trilla in ordrar så enjoy shopping ladies. Jag är så glad att äntligen få släppa dessa plaggen nedan, gillar allt så himla mycket & västen tillsammans med kostymbyxorna klappar mitt hjärta extra hårt för.

Förresten, mina solglasögon är åter i lager!

www.sannealexandrashop.com

16 reaktioner på “NEWS!!”

 • emma skriver:

  super fina grejer sanne!!

 • Emily skriver:

  En sak jag tycker du borde göra bättre – skriv vad du har för material på kläderna. Det blir enklare då att föreställa sig dem.. Och sen tycker jag du borde ta in lite mer i storlek L/XL. Vi lite kurviga vill också kunna shoppa dina fina saker! Älskar jumpsuitsen. Vad är det för material på den vit randiga?

  • Sanne Alexandra skriver:

   Absolut, det kommer upp i nästa vecka! Det krigar jag hårt för, jag jobbar ju med Kina och mycket är smått så jag jobbar hårt på det! Kram

 • Rebecka skriver:

  Du borde börja sälja skor på din shop! Du har sjukt bra smak på det!

 • Caroline skriver:

  Sjukt snygga plagg allihopa! Jag var inne på webshopen nu men såg att kostymbyxorna var slut, kommer du att få in flera? Och i så fall när då? :))

 • Angelica skriver:

  Hittade dina plagg på ebay.. Du säljer ju plaggen fyra gånger så mycket mer än vad dom kostar där.
  Varför säger du att du designar dom själv?
  Samma med ”dina” solglasögon, hittade dom för cirka 30 kr på ebay, och du säljer dom för 400 kr?
  Även ”din” blåa jumpsuit, den kan man köpa för 100 kr på ebay.

  • Sanne Alexandra skriver:

   jag har talat om vilka plagg jag designat & vilka jag inte designat. Det jag designat är den ljusrosa singoallatoppen, bootcutjeansen, vida kostymbyxan, den vita spetsklänningen & toppen elenora, resten är köpt av fabrikter & återförsäljare. Vilka plagg tänkte du på? Vad tråkigt att vissa plagg säljs på ebay men så är det ju med det mesta, på ebay kan man ju fynda allt möjligt, chanelväskor bland annat och det är väl kanske inte chanel så nöja över 😉 that’s life i guess!

 • isa skriver:

  helt underbara plagg ju! älskar skärningen på ryggen på den ena. Lovely!

 • Frida skriver:

  Hej Sanne! Beställde den fina vita klänningen till midsommar i tisdags runt klockan ett men den har fortfarande inte kommit 🙁 Vet du om den finns någon chans att den kommer nå mig i tid för imorgon?

  • Sanne Alexandra skriver:

   Allt skickades ju i tisdags och posten utlovar en leveransdag så det måste i såfall vara dom som glömt ge ut avi eller liknande för den ska vara hos dig =) alla andra ordrar har kommit fram! Har du fått den? Hoppas det! Glad midsommar!

   • Frida skriver:

    Den hann tyvärr inte komma, men så kan det ju vara med posten ibland! Ser fram emot att använda den vid ett annat tillfälle 🙂

    • Sanne Alexandra skriver:

     åh vad tråkigt att höra! vilken härlig inställning du har i alla fall.. du kommer garanterat få tillfälle att använda den i sommar ändå =) stor kram & glad midsommar!

 • Evelina skriver:

  Hej! Jag är lite sugen på den blå mönstrade ”byxdressen” jag bor i Sundsvall och undrar om det finns möjlighet att hämta hos dig istället att den ska behövas skickas via post och ta tid? Du kan väl maila mig.
  Mvh Evelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.