PERFECT FIT.

Att kjolen Willhelmina från min webshop ännu inte är slut har jag varit förvånad över. Det finns ju midjehöga, tighta kjolar lite här och var, jag har själv samlat på mig en hel drös men aldrig en så bra som den kjolen jag tog in i julas, som faktiskt fortfarande finns kvar i lager!

Den perfekta midjehöga kjolen skulle jag säga, den är hård i materialet och sitter som en smäck. Jag lovar! Kikade precis in på den otroligt inspirerande Jannis blogg och såg att hon bar min kjol idag, älskar matchningen och måste leta fram min kjol snarast. Älskar den verkligen! Funkar till i princip alla toppar och är en sådan där kjol jag drar fram när jag inte vet jag ska ha på mig då den alltid funkar. Hade den sålt slut i vintras hade jag lätt tagit in den i massa härliga färger nu till våren men det verkar inte som att så många förstått vilken magisk kjol detta är.

Ett måste i garderoben på riktigt. HÄR klickar ni hem den! 399:- So worth it!

5 reaktioner på “PERFECT FIT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.