FOOD X 3

Igår förmiddag körde jag Bodypump för första gången i mitt och i detta nu när jag sitter och skriver så har jag SÅ sjukt mycket träningsvärk. Mr jävlades med mig i morse genom att trycka på mina lår så det hela slutade i att vi började brottas i köket, jag lyckades hälla vatten ur vattenkannan över hans huvud som jag hittade i köksfönstret och när han skulle kontra genom att bära in mig i duschen och spola ner mig med vatten fick vi stoppa för då ramlade jag och fick lite ont i kroppen när jag ramlade ner i badkaret hahaha.. Jag har alltså en helt overklig träningsvärk, wow vilket jobbigt pass igår, hujedamig! Jag ska börja köra det oftare vill jag lova! Svetten bara rann & musiken strömmade ur högtalarna, endorfiner!!!

Efter ett sådant mördarpass igår var det dags för lunch. Vi hade ingenting hemma förutom lite lax & bulgur sedan dagen innan så jag improviserade fram en liten rätt. Jag  hittade  wokgrönsaker i frysten som jag stekte tillsammans med bulgur, lax och så hade jag i några ägg. Kryddade på med cayennepeppar, massa curry, chili explosion och så toppade jag  med soya och en vitlökssås till. Blev faktiskt gott, man tager vad man haver!

Sedan nötte vi några nya avsnitt av SoA (BÄSTA!) med lite kaffe & små magnumglass (standard hos oss!) Vi laddade upp för storhandling deluxe…

Efter världens storhandling så röjde vi lite här hemma och medan Mr plockade in allt i kylen och frysen slängde jag ihop middag. Det serverades Mango chutney-biffar & glasnudlar med en blandning av bland annat ingefära, strimlad paprika och sockerärtor, till det en sås med citronolja, vitlök & koriander. Mums! Detta recept tackar vi svärmor för! Kvällen spenderades i soffan framför Hungergames 1 (vill se 2an på bio)

Och nu efter en god natts sömn har vi precis sätt klart slutet på Hungergames, en viss dam somnade lite lätt i soffan igår. Frukosten på bilden har jag precis smaskat i mig, sitter och lyssnar på DENNA låten och kände att det var dags att bjuda er på lite vardagsliv, det har varit mycket jobb & opersonligt på senaste tiden så nu får ni se vad jag pysslat med senaste dynget =) Dags att kicka igång denna lördag!

2 reaktioner på “FOOD X 3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.