SANNEALEXANDRA CLOTHING LINE.

Då var det dags att tala om vad det är jag pysslar med för stort projekt. Jag startar en webshop i höst! Det är pappa och jag som ligger bakom detta tillsammans. Märket kommer att heta SanneAlexandra, det känns så rätt och har gjort det sedan dag ett då denna idén föddes och jag kommer att kickstarta i slutet av november med en Nyårskollektion.

Min mentor i allt detta är John, min gamla chef på Style by Tyra som startade Style by Tyra tillsammans med Tyra där jag jobbade tidigare. Han är den absolut bästa personen jag kunde tänka mig att få samarbeta med inför det här stora projektet. Han hjälper mig med allt från hemsida till vilka leverantörer jag ska ha kontakt med och så himla mycket mer. I mitten av Oktober åker jag och pappa till Kina där John kommer att befinna sig då, vilket känns så himla spännande och kul. Jag kommer inte att designa denna nyårskollektionen utan kommer att handplocka dom perfekta nyårsoutfitsen. Det kommer vara ett litet sortiment med det jag anser är absolut hetast att bära Nyår 2013.

Till våren kommer jag att designa en alldeles egen kollektion från scratch men det tar vi längre fram. Just nu är all fokus på alla förberedelser innan vi åker till Kina. I söndags hade jag och John möte i flera timmar och då satte vi hur hemsidan ska se ut, när kollektionen borde släppas och en massa annat praktiskt. Jag är så tacksam för hans hjälp!

Hur spännande? Jag själv håller på att spricka och igår spenderade jag hela dagen i soffan med datorn på magen och spanade potentiella nyårsklänningar/outfits. Jag gick nuts som ni kanske förstår och kan inte vänta på att få visa upp er min egna webshop. Ni får självklart följa med på min resa fram tills sajten lanseras såklart, Kina kommer bli en upplevelse för mig så där ska såklart allt dokumenteras. Så tjejer, nu kör vi. Jag tror det här kommer bli så jäkla bra!!

Nu eftersom att jag tycker att ni är dom bästa läsarna i hela världen så vill jag ha er hjälp. Vilken logotyp tycker ni bäst om? Flest röster vinner så in och kommentera!

67 reaktioner på “SANNEALEXANDRA CLOTHING LINE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.