..And the winner is..

..Rebecka Bergström med motiveringen;

”Jag vill väldigt gärna vinna pga att jag deffar just nu, och enda chansen att jag skulle äta tårta skulle självklart vara om Steve Aoki kastade den på mig! PS. är sjukt sugen på tårta.”

Jag skrattade högt när jag läste denna kommentaren och i och med att det var så sjukt jäkla svårt att välja en vinnare. Om ni bara visste hur jobbigt jag tycker det är att dra vinnare, hjälp, jag får lite ångest varje gång så denna gången valde jag Rebecca för att den var det första jag kom och tänka på när jag vaknade i morse. Den fastnade!

STORT GRATTIS! Du kommer ha en helt maaagisk kväll och glöm inte dansa lite extra åt mig när han spelar Im in the house! Maila mig på [email protected] så skickar jag över biljtterna till dig + 1!

TACK till alla som tävlade och vet ni vad jag tycker? Ni borde gå ändå! Avsluta sommaren nu på allra bästa sätt och dansa loss och släpp allt för en kväll <3

HÄR nedan kan ni peppa till när jag filmade Steve Aoki i sitt esse i Vegas nu i December.

5 reaktioner på “..And the winner is..”

 • Sofie skriver:

  Hej Sanne!
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med.
  Nästa sommar ska jag och min syster åka till LA i 2 veckor (tjoho!).
  Min fråga är – ska vi hyra bil? Och ska vi göra det under hela vistelsen?
  Vi kommer bo i hollywood, väldigt centralt.
  Vi vill ju såklart shoppa men även besöka universial studios, åka till santa monica, venice beach.. Sånt som hör till.
  Jag har förstått att man bör ha bil men som sagt ska vi hyra hela perioden?
  Något annat hett tips?
  Min syster är bara 19 så kommer inte bli så mkt klubbande men vad jag har hört så finns det sjukt mkt att göra ändå! 🙂
  Kram, tack för en grym blogg och lycka till med ditt hemliga projekt!!! 🙂

  • sanne skriver:

   Å kul!! Ja absolut, bil bör ni hyra om ni vill kunna ta er runt vilket jag vet att ni vill =)
   Säger inget men det med utgångar, jag flyttade hem när jag var 21, var ute och klubbade flera dagar i vek
   och flyttade dit när jag var 18.. =) just saying. Hollywood är kul men west hollywood gillar jag mer.. Hollywood
   och walk of fame och det är kul att ha sett och så ligger det en del klubbar där men West Hollywood, Beverly hills områdena
   är mysigare tycker jag. Saker ni inte får missa är såklart alla turistgrejer man bör ha gjort så som universal, six flags, besöka venice och st monica pier osv men utöver det, the grove!! shoppa och gå på bio, ät på cheesecake factory. Shoppa på Beverly center, underbart.. Åk till Toast en söndag och ät brunch, väldigt crowded men kul att spana på folk, kändistätt! Toast ligger på 3rd street och ngt mer, nära beverly center så inte 3rd street i downtown. Gå och ät sushi på Katsuya i Hollywood och gå och klubba ngnstans efter. Åk till Moonshadows i malibu, ligg på dom vita puffarna och ät en god sallad och se delfiner hoppa utanför. Besök Robertson blvd för att spana på alla underbara butiker, jag bodde precis där, sååå underbart område, ät lunch på The Ivy bara för att ha gjort det! Åk till W hotell på Sunset blvd el Hollywood blvd, minns ej.. åk dit på dagtid och lägg er på deras takterass och sola och drick drinkar. Hajka på helgen uppe på Runyon Canyon, asnice! Åk direkt efter till ngn härlig juicebar och ta en fräsch juice/smoothie. Om ni har tid- åk till Vegas med bilen, tar 4 h och hotell kostar ingenting!! Gå på poolparty och lev loppan. Åk till The Standard hotell en kväll, ta en drink på deras härliga terass. I St Monica måste ni strosa på Third street promenade.. ät en god middag oh ha det mysigt. OCH, glöm för guds skull inte att äta en In N Out Burger, the best! Ha det underbart! Tack! kram

 • Sofie skriver:

  Åhh Gud såå taggad jag blev nu! Då verkar de som vi kan gå ut och klubba ändå alltså!;)
  Aha men då kanske vi ska satsa på att bo i West Hollywood istället! Verkar ju supermysigt.
  Världens största TACK för tipsen!!! Ska göra en to do list av de!;)
  Stor kram!

  • sanne skriver:

   ja.. bara hon har ett leg, obviously inte hennes eget men.. du är med! ja gör det!! kolla om ni kan hyra en lägenhet i west hollywood, det är ju perfekt! =) kolla craigslist.org men var försiktig, betala aldrig innan os.v! kram

 • Julia skriver:

  Vad är de för låt med i videon? 🙂 grymt bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.