VILL DU VINNA 2 BILJETTER TILL STEVE AOKIS SPELNING I HALMSTAD PÅ FREDAG 6/9?

OK, tävlingen stänger 00.00 ikväll så tävla NU!

Vill du + en vän gå och se Steve Aoki riva hela Halmstad på fredag (6/9) på Halmstad Arena? Jag har själv sett honom ett par gånger och den här djn är inte bara en magisk dj utan en riktigt entertainer. HUR bra som helst!! En show och fest ni inte vill missa!!

Kommentera i kommenterasfältet varför just DU och din vän ska få gå så drar jag en vinnare 00.00 ikväll! Biljetterna skickar jag över via mail direkt så i morgon är det bara gå dit och festa loss.

ÅRETS FEST! Du bör vara 18+ och dörrarna öppnas 19.00!

20 reaktioner på “VILL DU VINNA 2 BILJETTER TILL STEVE AOKIS SPELNING I HALMSTAD PÅ FREDAG 6/9?”

 • Rebecka Blakstad Bergström skriver:

  Jag vill väldigt gärna vinna pga att jag deffar just nu, och enda chansen att jag skulle äta tårta skulle självklart vara om Steve Aoki kastade den på mig! PS. är sjukt sugen på tårta.

 • Nina skriver:

  Jag har aldrig varit på något sånt här innan och jag tycker han är så sjukt grym! Hans låtar, hans stil, allt med han är helt perfekt! När han väl är i Halmstad så skulle det vara jäkligt kul att få chansen att se honom live. Vem vill inte dansa loss och köra gärnet till hans musik? Dessutom blev jag 18 i Fredags, så det skulle vara grymt!

 • Nina skriver:

  Jag har aldrig varit på något sånt här innan och jag tycker han är så sjukt grym! Hans låtar, hans stil, allt med han är helt perfekt! När han väl är i Halmstad så skulle det vara jäkligt kul att få chansen att se honom live. Vem vill inte dansa loss och köra gärnet till hans musik? Dessutom blev jag 18 i Fredags, så det skulle vara grymt!

 • Filippa skriver:

  Jag har precis flyttat hem till halmstad igen och här händer det ju sällan något stort event. Nästan alla mina vänner kommer att gå men jag har inte hunnit fixat biljett så skulle varit sjukt kul att vinna två så ja kunde ta med mig en vän och gå på fetaste eventet tillsammans med mina andra vänner 🙂

 • Filippa skriver:

  Jag har precis flyttat hem till halmstad igen och här händer det ju sällan något stort event. Nästan alla mina vänner kommer att gå men jag har inte hunnit fixat biljett så skulle varit sjukt kul att vinna två så ja kunde ta med mig en vän och gå på fetaste eventet tillsammans med mina andra vänner 🙂

 • Mia skriver:

  Hej Sanna aka Sveriges snyggaste tjej!
  Jag är en Halmstadtjej som blev så glad när jag såg att man har chansen att vinna biljetter till Steve Aoki! Eftersom jag bara jobbar helger =inga fester för mig.. så är dehär helt perfekt! Jag kan inte ens komma ihåg senast jag fick möjligheten att dansa loss utan att tänka på att jag jobbar dagen efter. Dessutom GRYMMA Steve Aoki!! Åååh jag håller alla tummar och tår att det blir jag som blir den lyckliga vinnaren!!
  Stor kram / Mia

 • Matilda skriver:

  Jag vill vinna så att jag och min pojkvän kan gå dit tillsammans. Han hat varit bort med jobb och annat i nästa ett år nu och det hade varit skoj att ha en kväll med roligheter bara vi två!

 • Matilda skriver:

  Jag vill vinna så att jag och min pojkvän kan gå dit tillsammans. Han hat varit bort med jobb och annat i nästa ett år nu och det hade varit skoj att ha en kväll med roligheter bara vi två!

 • Mia skriver:

  Sååå himla glad jag blev när jag såg att jag har chansen att vinna biljetter till grymma Steve Aoki!! Jag jobbar alla helger och kan inte komma ihåg senast jag fick chansen att dansa loss utan att tänka på att jag jobbar dagen efter! Håller alla tummar och tår att jag vinner nu.
  /En pepp Halmstadtjej

 • Matilda skriver:

  Jag skulle vilja gå dit men min pojkvän. Vi har varit ifrån varandra i nästan ett år på grund av hans jobb! Det hade varit skönt att komma iväg bara vi två och göra något roligt som förgyller kvällen.

 • Linn skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna 2 biljetter till Steve Aoki och överraska min underbara bror!! Steve Aoki är sjukt grym och att få uppleva hans musik tillsammans hade varit fantastiskt!

 • Alexandra skriver:

  Hej! Med allt som händer i min pojkväns hemland (Syrien ) tror jag de hade varit skönt för honom att tänka på något annat och bara ha kul!

 • josefin skriver:

  För några månader sedan överraskade min vän mig med två biljetter till Calvin harris i stockholm. Så när jag såg detta inlägget tänkte jag, vilket perfekt sätt att ge något tillbaka till henne. Steve Aoki är minst lika bra som Calvin Harris och jag lovar att dem som kommer gå på konserten kommer kunna leva på det länge, självklart hoppas jag att jag och min vän blir 2 av dem.

 • Amanda Kleveros skriver:

  Hej Sanne!

  Jag skulle vilja överraska min kollega detta! Hon skulle bli så glad!
  Vi driver eget företag och har jobbat så mycket det senaste
  så att det nästan känns som att det har tagit över vår vänskap.
  Vi skulle verkligen behöva komma iväg, släppa allt jobb och bara
  dansa loss!

  Skulle vara så kul att vinna!

  Tack för en grym blogg!

  Kram Amanda

 • Amanda Kleveros skriver:

  Hej Sanne!

  Jag skulle vilja överraska min kollega detta! Hon skulle bli så glad!
  Vi driver eget företag och har jobbat så mycket det senaste
  så att det nästan känns som att det har tagit över vår vänskap.
  Vi skulle verkligen behöva komma iväg, släppa allt jobb och bara
  dansa loss!

  Skulle vara så kul att vinna!

  Tack för en grym blogg!

  Kram Amanda

 • Caroline skriver:

  Hade faktiskt tänkt att gå på honom men hade inga pengar till det, eftersom jag precis köpte ett gymkort så att jag kan bli stark och bära alla läxböcker i höst. Hade ju vart fett och förgyllt dagen och hösten att gå på Steve Aoki med min bästa kompis så att vi kan och dans loss!!!

 • Caroline skriver:

  Ps! Menar du inte på fredag 6 september?

 • Malin skriver:

  Hej Sanne!
  Det hade varit sjukt kul att vinna två biljetter till Steve Aoki på fredag i Halmstad! Jag kommer snart åka iväg som au pair i ett år till USA så det hade vart ett perfekt avslut att göra något såhär roligt med min bästa vän. Eftersom hon går i skolan varenda dag nu och jag jobbar för fullt för att spara pengar så skulle detta uppskattas otroligt mycket!

 • Malin skriver:

  Hej Sanne!

  Det hade varit sjukt kul att vinna två biljetter till Steve Aoki på fredag i Halmstad! Jag kommer snart åka iväg som au pair i ett år till USA så det hade vart ett perfekt avslut att göra något såhär roligt med min bästa vän. Eftersom hon går i skolan varenda dag nu och jag jobbar för fullt för att spara pengar så hinner vi tyvärr inte träffas så mycket så detta skulle uppskattas otroligt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.