Udda.

En ny restaurang har öppnat här i Sundsvall, en riktigt riktigt bra sådan också. Jag och Mr bestämde när den öppnade att vi inte skulle gå dit och äta förrän igår, på vår dag så att vi kunde göra något lite speciellt i och med att vi inte kunde åka från stan. Vi har provat dom flesta restaurangerna här i Sundsvall, det är ju inte riktigt som när vi bodde i Stockholm då det skulle ta en livstid att prova alla roliga restauranger så det kändes lite roligare att få gå någonstans där vi aldrig varit tidigare. Igår var det i alla fall dags och det blev precis lika bra som vi hade tänkt oss, om inte bättre..

Som ni såg redan igår hade en viss herre köpt en present åt mig fastän det inte alls var tanken. Han skämmer bort mig aaaalldeles för mycket! I paketet låg ett par svarta Hunters-stövlar jag velat ha ett tag och på bordet stod det liljor som han påstår att jag bara ska ha på vår dag i och med att det är min favoritblomma. Vad ska man säga.. <3 Jag blev jätteglad!!

Här har vi honom!

Och oss två!

Bar min nya paljettjacka dagen till ära. Visst är den tjusig? =)

Här har vi Udda. Verkligen att rekommendera. Takterassen är ju alldeles magisk!

Och vi lyckades få ett bord där uppe på terassen. Lycka! Det känns precis som om man är uppe på en takterass någonstans i Medelhavet, känns så himla osvenskt. Vi satt under värmelampor och tittade ut över stan.

Goda drinkar är dom kända för att ha så vi körde på en fördrink gjord på Passionsfrukt och Chili. Extremt god och kryddig! Bra mix och coolt upplägg när vi frågade efter en drinklista och servitrisen sa att dom kunde göra i princip vad som helst ”Vilken frukt vill ni ha en drink på” frågade hon oss. Coolt!

Vi båda gillar inredning och konstaterade att dom lyckats väldigt bra med allt, till och med snygga menyer..

Vi beställde in 10 små rätter totalt, det är tapas från hela världen och vi körde på oxkind x 2, musselrisotto x2, rotfrukschips med tryffel, tonfisktartar, moule marinere, champinjoner med parmesan & vitlök, rökta räkor med aioli och till det tyckte jag vi skulle dricka cava, min favorit!

Avslutade såklart med creme brulee med nougat och blodapeslin. Lite kaffe på det så var vi väääldigt nöjda! Tack Udda för besöket och tack Mr för världens bästa firande. 

6 reaktioner på “Udda.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.