Holy jesus.

Idag sprang jag in på H&M efter att jag hade varit på möte. Skulle egentligen och köpa hem kaffe men bara råkade smita in.

Hittade ett par byxor jag skulle prova så var på väg mot provrummet på nedervåningen men plötsligt ställde jag mig i rulltrappan till våningen över fast jag inte alls hade tänkt gå upp dit. I rulltrappan så tänkte jag ”vad pysslar jag med? jag ska ju inte upp dit. Jaja, kanske finns något jag bara måste ha där uppe” And so It did.. Där hängde tishan med Bob Marley, Mr som är helt tokig i honom. Inte nog med det, han spelar fotboll på tishan. Det var bara att springa till kassörskan och be henne ta ner den sista tshirten.

Han blev väldigt glad när han öppnade paketet!

Och här är capen jag fick med mig hem. Jag tänkte bära min svarta pälskrage till. Tror det kan bli riktigt fint, jag hittade ju ingen höstjacka i Stockholm senast så just nu funderar jag på att varva denna med mina skinnjackor och några andra. We’ll see.. Ett kap oavsett, 299:- gav jag för den!

Här är dom snygga jeansen men dom satt sådär på mig, H&M’s jeans passar inte min figur riktigt. Prova du!

3 reaktioner på “Holy jesus.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.