Are you ready for the weekend?

I fredags efter eventet följde dessa två pinglorna med mig hem. Vi åt middag hos våra kära grannar och drack bubbel. Därefter åkte vi hem till en vän där vi dansade loss en stund innan vi åkte ner till Harrys där vi spenderade kvällen. Riktigt bra kväll med vänner! <3

Innan vi hoppade in i taxin smattrade Bea på bra med kameran! Spexigt värre =)

På förfesten roade jag mig med dom här glajjorna.

Jag, Hanna & Carro i vimlet!

I lördags morse tog jag tåget upp till Stockholm. Träffade upp John min gamla chef på Style by Tyra som jag kommer jobba lite med framöver. Beställde in köttbullar med mos, hur gott?

Efter någon timme mötte en annan intressant person upp oss. Vi hade ett väldigt givande möte och något spännande kan ni vänta er! Åkte efter mötet hem till Hanna & Christian och snyggade till mig inför Shararehs födelsedagsmiddag/fest. All black everything kan man säga..

Sharareh hade hennes födelsedag på deras nyöppnade restaurang Villa Persia. Go there!! Här står världens snyggaste birthday guuuurl och hälsar alla välkomna!

En blondin & en brunett! SÅ kul att få vara med och fira dig <3

Hela ligan! 

Vi sjöng såklart!! Jag försökte mig på en ”kelellee” tillsammans med många andra men för mig gick det riktigt dåligt haha! Älskade hur hennes familj firade henne med dans och sång! 

Min andra halva anlände <3

Runt tolv åkte vi in till The Wall och dansade och hade riiktigt kul, älskar det stället. Var inne och vände på V där det måste varit någon jazzkväll? Det spelades enbart jazz och på djbåset stod det en utklädd tjej och jazzade loss. Självklart träffade jag på den HÄR snyggingen där. Where else? =) Fick sova hemma hos Hanna & Ch och vaknade upp och traskade iväg och körde en fet brunch, minst sagt. Jag och Mr körde på tre-rätter.. hungriga? Fick nästan i oss allt och efter att ha suttit i någon timme körde vi in kardemummabullar också. The day after, just sayin..

Sedan strosade vi runt i stan och shoppade lite. Vad tänker ni? Det får ni se i morgon.

TACK för en helt underbart grym helg. När jag gör den här lilla updaten blir jag alldeles varm och glad! Livet är allt bra hörre ni!

3 reaktioner på “Are you ready for the weekend?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.