Preparation.

Idag åkte jag till Rut & Circle butiken för att preppa lite inför morgondagen. Ni kommer väl? Jag satte ihop fyra olika looks som ska pryda dockorna där inne och så valde jag ut en outfit till mig själv, vad det blev får ni se i morgon.

Här har vi butiken.

Spanade runt i butiken för att se vad som passade ihop os.v..

Efter att jag hade stylat ihop fyra looks så tog med mig några godbitar till provrummen.

Provade lite allt möjligt och kom till slut fram till vad jag ska bära i morgon.. Älskar den svarta tröjan nedan. SÅ snygg! Skulle vilja bära den i sommar med vita jeansshorts och nätta klackar och till hösten med svarta jeans eller skinnbyxor och heels. Funkar även hemma till ett par schyssta mjukisar. Need it!

Hur snygga militärgröna byxor? Älskar detaljerna med knapparna och dragkedjorna. Hot!

Fina som på bilden ovan till vit slapp skjorta och loafers, bara att byta skorna till kvällen.

Gillar VERKLIGEN denna långärmade tishan i grått. Så snygg, ett måste i min höstgarderob. Perfekt modell, färg och material. Den var jättesnygg till min svarta kjol jag hade på mig när jag kom men lika fin till byxor. 199 :- Kap!

Åkte hem nöjd och belåten. Riktigt peppad på morgondagens event, kommer garanterat bli lyckat. Vi ses där mellan 17-20!

6 reaktioner på “Preparation.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.