Rut & Circle Klubbkväll

På fredag kommer jag finnas på plats i Tuna Park på Rut & Circle butiken.

Det är en riktigt grym kundkväll för alla er där ute, dom 30 första får grymma goodiebags, jag kommer att visa upp lite outifts jag stylat, det kommer finnas en massa bra erbjudanden så som toppar för endast 49 :– Så kom och mingla med mig och shoppa loss! Jag kommer även dela ut ett presentkort på 500 kronor hos Rut & Circle för snyggast outfit.

SES på fredag tjejer!!! Detta vill ni inte missa. Och för er som ska till Harrys efteråt och lyssna på dom två grymma dj’sen (Glow In The Dark) som spelar en del på Ibiza.  20 st av er som handlar över 18 kommer få gratis inträde och lista på Harrys. 

Rut & Circle är verkligen ett märke som växer. Jag var ju på huvudkontoret för några månader sedan med massa andra bloggerskor och höstkollektionen är riktigt riktigt nice. Jag tror att Rut & Circle kommer bli stort! Jag var inne på hemsidan här om dagen och såg att dom hade fått in en massa läckra nyheter så kom på fredag och spana in höstnyheterna om inte annat. Rut & Circles kläder är väldigt prisvärda så det är ju ett plus i kanten. Här nedan kommer bilder när jag bär kläder från R&C.

Något jag kommer spana in när jag kommer till butiken är denna godingen nedan. Whop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.