IDOL 2013.

Minns ni att jag var med och hjälpte till och jobbade på Idol är i Sundsvall? Ikväll sänds programmet kl 20.00 på tv 4.

Det roligaste av allt? Jag har nämnt min vän My här i bloggen många gånger, ni kanske kopplar om jag säger My som gör mitt hår? Hur som helst, vi umgås mycket med My och hennes pojkvän Kevin här i Sundsvall och Kevin är sjukt duktig på att sjunga och spela gitarr. När jag och Ida som jobbade på Idol satt och pratade med några tjejer från Idol produktionen så frågade dom om vi inte visste någon som är grym på att sjunga i Sundsvall. JO! Brast vi ut, Kevin! Vi visade ett klipp på honom som Ida hade på sin mobil och strax efter blev han uppringd och han gav det en chans.

Ikväll får ni se hur det går för honom…. =) Man kanske skulle börja scouta artister! Ska bli jättekul och se hur dom klippt ihop allt i och med att jag träffade alla sökande under den dagen och såg hur det gick för alla. Längtar till att få se slutresultatet och även få följa programmet hela hösten.

Nu hejar vi på Kevin Walker! 

6 reaktioner på “IDOL 2013.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.