IF IT DOESEN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU.

Ni är en del som frågat hur intervallprogrammet ser ut jag kört senaste veckan. Det är ett program man kan ställa in på löpbandet så väljer man bara hastighet själv. Jag har kört 4-3-4-3-4 och det menas att jag går 4 minuter, springer 3. Nivå 7 när jag går och ingen vinkel (eller kanske 1? Minns ej!)  och nivå 10 när jag springer med 3 på vinkel. Jag har kört 20 minuter varje gång som uppvärmning innan jag kört andra övningar.

Jag blir så peppad av att springa i och med att jag avskyr det. Intalar alltid mig själv att jag är dålig på att springa och har bara negativ inställning till att gå ut och springa över lag, för att jag tycker det är jobbigt så nu när jag trotsar och utmanar mig själv får jag en kick och vill springa hela tiden. Vill bara pusha mig själv till max och känna att jag kan. Ego-boost!

Grym uppvärmning och jag lovar att ni kommer bli varma, minst sagt! =)

Och bilden nedan, it’s how it is. Simple as that. Healthy lifestyle!

5 reaktioner på “IF IT DOESEN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.