Swim good.

Idag fotade Mr mig både med blixt och utan, precis som vädret ser ut idag här uppe. Ena sekunden är det solsken och andra sekunden öser regnet ner..

Jacka Line of Oslo (tack syster Linn, bday gift) Jeans Hollister, Tisha T by Alexander Wang, Skor Ugg Australia, Väska Balenciaga, Sunnies Ray Ban, Örhängen & Armband Marc by Marc Jacobs (tack fina vänner!! Också bday gifts) Klocka MK.

Nu? Work all night. 

// Jacket Line of Oslo, Jeans Hollister, Tee T by Alexander Wang, Shoes Ugg, Bag Balenciaga, Sunnies Ray Ban, Jewellerys Marc by Marc Jacobs, Watch MK.

3 reaktioner på “Swim good.”

 • Sandra skriver:

  Men tjuuuuuteer va snygg du är! 🙂

 • Anonym skriver:

  Shit vad snygg du är Sanne! Girl nr1 när det gäller mode. Använder du fortfarande Une´s foundation? Jag har själv köpt deras foundation fast den matta!

  Men det var inte det jag skulle fråga haha. Har 2 frågor.

  1. Det är ofta som jag inte känner mig ”fin” och ”fräsch”. Jag är inte en person som kan gå i fina kläder och se tipp topp ut hela tiden men jag vill ändå känna mig fräsch hela tiden. Om jag ska gå ut ex och har en så kallad ”sunk” dag, har du något tips på något som gör att andra uppfattar en som fräsch ändå?
  Och för att få en härligt doft och inte lukta illa haha. Hoppas du förstår!

  2. Jag och min pojkvän har varit tsm i 1,5 år. Vi känner varandra in och ut och även varandras familjer. Men jag har ett problem, jag tycker sååå mycket om hans mamma (min svärmor), hon är underbar!! Men jag är rädd för att göra bort mig(??) för henne. Jag tycker det känns jobbigt.
  Jag tror att det beror på att jag vill att hon ska tycka om mig men det gör hon. Men ändå känner jag att jag inte kan skoja och skratta till 100% för jag tänker att jag kanske ser lustig ut osv.
  Jag har ett litet snett leende vilket gör att jag tror att jag inte är fin när jag ler, kanske är det de jag är rädd att hon ska tycka? Ja jag vet inte, vad tror du? har du något tips?

  Kram Sanne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.