Trashed jeans and soccer.

Gårdagens jag. Trasiga jeans och en vinst för grabbarna igår kväll. Nu ligger dom på en fin 2:a plats, förstå om det vore Oktober nu? Då hade dom gått rätt upp. Beautiful! Det är många matcher kvar så  man kan inte ropa hej ännu men jag tror på dom!

Idag sitter jag hemma och jobbar, jag har massa presentkort att skicka ut till värdinnor, det är många att hålla koll på och så sitter jag och mailar med nya inför kommande event. Det är som ett heltidsjobb då & då! Utöver det myser jag omkring och plockar här hemma, Mr är iväg så jag passar på att dona med allt som behövs göras. Jag behöver ta tag i mina påsar med presenter i som står uppradade i vår walk-in. Kika in här ikväll så ska jag visa fler fina presenter, jag är så glad & tacksam!

Nu? Gymmet. För min del blir det enbart en promenad på bandet och lite stretching, min träningsvärk är inte nådig. Hjälp vad lilla ryggen fick jobba igår. Aoch! Jag behöver verkligen träna upp den efter all tid vid datorn. 

SEE YA LATER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.