Not what i planned.

Tanken var som sagt att jag skulle till gymmet och gå lite bandet. Say what! My hade hittat ett bra intervallprogram så vi sprang för livet och svetten rann som aldrig förr. Där efter var jag ju igång, peppen fanns där och endorfinerna flödade så vi körde igenom hela kroppen i princip, ryggen vilade så gott jag kunde men vi körde stenhårt och nu ligger jag utslagen i soffan, nyduschad i morgonrock med datorn på magen.

Pjuh. Det är bra med träningskompisar, underbart att peppa varandra! Idag kom My även med en födelsedagspresent, jag blev jätteglad. Vilka vänner jag har!! <3

Nu ska jag köra en riktig lat kväll med hämtmat, film, tända ljus och soffhäng. Jag behöver det! När tog jag det helt lugnt sist?

// Having a night home with myself. Gonna do take away and watch a movie, i need that. My body is so sore and i can’t remember when i had a night like this last time.

(gammal bild)

 

3 reaktioner på “Not what i planned.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.