BEAUTY TALK

I förmiddags gick jag till Salong City Break där min fina vän My jobbar, ni som läser ofta vet att det är hon som klipper och färgar mitt hår samt färgar mina fransar och bryn. I morse fick jag brynen och fransarna fixade igen, senaste jag gjorde det var innan Spanien som dom hade blivit jätteljusa.

Efter det så styrde vi i ordning mina clips. Ni ser min headerbild? Där har jag clips i, jag köpte dom inför Miss World Sweden tävlingen (det är där bilden kommer från) och har inte använt dom en enda gång sedan dess i och med att dom är fel färg. Idag körde My silverschampoo på clipsen, dom var väldigt gula och efter endast en tvätt var dom i exakt samma nyans som mitt hår. Yay! Jag tänkte använda dom lite då och då, på min födelsedag till exempel och kanske på något Nelly-event annars trivs jag bra mitt egna hår. Jag vågar dessutom inte hålla på med clips för ofta då det slet som sjutton sist jag använde det under en tid. Men som sagt, någongång då och då, jag är ju inte född med någon hästman direkt!

Här var när vi precis satt i dom. Vääldigt långa och slitna extensions!

Efter vi klippt dom och lockat med plattång.

Helt sjukt att jag på bilderna nedan har fixat hår men ett helt ofixat ansikte, nog för att jag just färgat brynen men visst är det häftigt vad hår kan göra? Är håret fixat räcker det ju med ett par solglasögon så ser man helt fixad ut. Visst blev resultatet bra? Jag är supernöjd, som alltid hos My. Kommer bli riktigt bra till outfiten jag tänkt ut på min födelsedag som inte är allt för söt eller tjejig, då känns det helrätt med långa fina lockar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.