2 SKIRTS FROM GINA TRICOT, 2 OUTFITS.

Jag satt ihop två outfits precis med 2 snygga kjolar från Gina Tricot. Båda känns helt rätt i tiden och jag har försökt sätta ihop outifts med så bra priser som möjligt för vem tycker inte det är kul att hitta en riktigt snygg outfit för inte en allt för stor slant?

Outfit 1. Denna kjolen bloggade jag om här om dagen och kostar endast 99:- på Gina Tricot. Älskar den här typen av kjol! Jag skulle gärna matcha den som nedan med denna vita blus från Zara, axelväska från Rebecka Minkoff (prisvärda och snygga axelväskor) Skor från Zara, Örhängen Second hand från Chanel och med lite bronzing puder på kinderna och självklart med min favoritdoft just nu från Chloe.

Outfit 2. Denna kjolen kommer också från Gina tricot och toppen från Zara. Gillar färgkombinationen! Klackar från Zara, snygg vit clutch från Michael Kors, underbar parfym från Byredo-Blanche (ljuvlig!) och klocka och armband från Marc Jacobs. Fräscht med oranget ur, så hett till guld och superhett när man är brun på sommaren. Jag skulle tona ner färgskalorna med ett nudefärgat nagellack, det nedan från Chanel är en favorit!

Kjol från outfit 1 hittar du HÄR och kjol från outfit 2 hittar du HÄR. Hope u liked it!

2 reaktioner på “2 SKIRTS FROM GINA TRICOT, 2 OUTFITS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.