CHEERS TO MONDAY.

Wow vilken trött tjej som vaknade igår morse, det känns att vi turnerat intensivt ett tag nu. Kommer sitta fint med en liten paus från och med imorgon och en vecka framåt vill jag lova. Kroppen värkte igår morse när jag vaknade och huvudet var tungt men det blev bättre, verkligen mycket bättre och det var tack vare..

Först en mysig lunch med farmor på Sundbyholms slott där min kusin jobbar (det är där jag vill gifta mig en dag :)!) Vi åt en supergod varsin sallad och sedan gick vi längs vattnet, jag ville röra på mig lite innan jag skulle på tåget. Så jobbigt att sitta länge tycker jag!

Hoppade på tåget och i och med att jag ofta reser ensam just nu har jag ingen som kan fotografera. Såhär såg jag ut när jag klev på tåget, iklädd farmors tröja. Det är på tiden att jag åker hem nu (i morgon!!) Inga kläder kvar vill jag lova.

Framme i Örebro träffade jag upp kvällens värdinnor och vi riggade in allt, packade goodiebags os.v. Där efter sprang jag hem till hotellet och sminkade mig. Fortsatte i samma topp men bytta ut shortsen mot en vit kjol och bytte mina espandrillos mot kilklackar. Det var ändå bara en måndag så jag kände att jag inte behövde vara allt för stylad. Styrde upp håret och sminket så kände jag mig redo för kvällen!

Whole outfit. Ser ni kön? Det var en timme innan eventet. Jättekul!

Beställde in en helt sjukt fin plocktallrik på Satins uteservering, det var på Satin vi körde eventet. YUM!

Vid 21.30 kickade vi igång eventet och det var riktigt riktigt lyckat. Bäst hittills i sommar tycker jag! Tack Örebro!!

2 reaktioner på “CHEERS TO MONDAY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.