DESTINATION BÅSTAD.

Det var en trött variant av mig som satt sig på tåget tidigt igår morse. Pjuh. Jag hade lyckats sova med sminket för att jag var för trött att ta bort det och knuten såg ut sådär när jag vaknade. Not so fresh. Gillar min systers klänning jag lånade på morgonen.

Kom fram till hotellet, vi bodde på Skansen hotell som var toppen. Riktigt fint!

Tog en nap på rummet och efter det var det bara att hoppa in i duschen, borsta håret och sminka mig lite.

Gjorde mig i ordning och drog på mig en klänning från Saboskirt och kilklackar från Ugg. Somrig va?

Riggade upp på Loft på Pepes där jag tog en bild på två av mina favoritskor på sommarens Nelly high heel turné. Dom spetsiga klackarna i lack och dom skyhöga beiga tror jag kommer bli riktigt snygga till något enkelt som jeans.

Klämde i oss extreeemt goda pizzor på Pepes. Dom satt fint och jag mådde prima ballerina!

Njöt av härliga Båstad. Underbara sommarstad!

Körde ett grymt event med riktigt sköna tjejer! Här står jag i en jumpsuit från Onepiece höstkollektion.

Efter eventet hängde vi på Fredrik, min vän som kör Pepes på somrarna och Sturecompagniet annars. Hade riktigt kul och dansade loss på Loft, bra dj och riktigt bra drag. Båstad är ju Båstad..

Vaknade upp av mig själv vid nio och smet ner och åt en riktigt god frukost tillsammans med grabbarna. Älskar omelett!

Brämhults är ju jordens godaste apelsinjuice. Mmm.. Satt fint i morse!

Nu är jag hemma hos mina föräldrar, vi har ätit grillat och nu ligger vi alla och tittar film och äter godis i soffan. Dags för mig att checka in, i morgon är det dags för ett nytt event men i Örebro.

LOVE, S

2 reaktioner på “DESTINATION BÅSTAD.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.