LADY IN RED.

Jag landade i Malmö strax innan det var dags att rigga igår. En snabbis på hotellet sedan var det dags att slänga i sig mat innan eventet.

Här satt jag och väntade på killarna i lobbyn, jag är tjej och vi hade 25 min på oss att fixa oss och JAG väntade på dom. 1-0 till mig!

Kickade igång eventet i denna röda outift. Inte så bra bilder och ljus, sorry for that.

När man inte har sin proffsfotograf i närheten bränner jag av en del egopics..

I och med att eventet inte började förrän 23.00 så kom vi inte därifrån förrän vid 02.00. Här sitter jag och vilar fötterna, strax senare kröp jag ner i sängen på spökhotellet vi bodde på och JA, duschen började plötsligt rinna (inte fullt men droppade mycket) och jag frös till is och har sovit 1,5-2 timmar. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.