STOCKHOLM – MALMÖ.

Nu har jag precis landat i Stockholm. Väntar just på flygbussen och tänkte uppdatera här lite snabbt så länge. Har spenderat förmiddagen hos Hanna & Ch med precis samma gäng som igår, vi bjöd in till brunch a la Spanien style (precis som vi åt i Spanien sist vi var där varje morgon) och myste i några timmar.

Nu ska jag sticka till hotellet och lämna grejerna sedan gå till klubben vi kör eventet på ikväll för att möta upp värdinnorna och visa vad dom ska göra. Allt ska riggas sedan ska jag smita till hotellet och göra mig i ordning för kvällens event, tror det kommer bli grymt!

//  My day. Just landed in Malmö. Going to the hotel now to leave all my stuffs. Excited for tonights event!

Hoppade på planet. Smed businessplaner som jag skrev upp på datorn, åt en macka och drack kaffe.

Såhär trött ser jag ut just nu.. Jag sitter och lutar mig mot en vägg här på flygplatsen och skriver till er.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.