With my man.

Idag var jag och min skäggiga kille och åt lunch, ser ni så skäggig han är nu? Alla tjejer älskar skägg förutom jag verkar det som! Det är verkligen en skägghysteri just nu som jag inte hakat på ännu, kanske kommer! Jag tycker såklart han är fin i allt men jag föredrar någon som går att pussa honom utan att få skrapsår i ansiktet haha!

Nog om skägget, stället vi åt lunch på heter Tant Anci & Fröken Sara. Älskar det stället! Idag åt vi varsin Kyckling, Halloumi och tzatziki sallad och så drack vi varsin smoothie med bland annat spirulina i. Har ni hört talas om det? Det är en alg som innehåller i princip allt kroppen behöver i lättupptaglig form, mer proteiner än någon annan mat och är bra för immunförsvaret. Gör en tydlig en pigg och fräsch också! Läs mer om mirakelalgen här. Smoothien var toppad med kokosflarn och gojibär som också är supernyttigt. En riktig hälsolunch helt enkelt.

PS. Shoppade två helt perfekta kjolar idag, show u guys tom!

// Our healthy lunch today.

2 reaktioner på “With my man.”

  • linnéa skriver:

    Hahahah kul att jag inte är den enda som tycker som du när det gäller skägg! Alla mina vänner gillar det men som sagt jag vill ej pussa en igelkott hahha. Kram på dig

  • Kajsa skriver:

    Åh vad god och fräsch lunchen ser ut att vara.
    Måste fråga, var smoothien god?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.