Birthday is comin up.

Då ska jag snart fylla år igen. Jag tycker vi kan stanna tiden nu för en stund, jag säger fortfarande att jag är 22 ibland när någon undrar. Jag tycker att 22 är min ålder, det passar mig haha!

Jag har inte önskat mig något speciellt i år egentligen man satt och surfade runt lite nu och drömde mig bort för en stund. Vad jag vet är att jag önskar mig kuddar från Matilde & co, så himla fina och jag vill byta ut våra vår/sommarkuddar nu mot något som passar året runt, vi har väldigt färgglada kuddar just nu. Dessa går i blått, vitt och så tänker jag mig en roströd. Se nedan. Fina va?

Annars är det lite oklart. Jag vet att ett par boots till hösten är något jag vill ha, dessa från Tory Burch tycker jag är riktigt fina. Dessa sunnies från Ray Ban råkade jag höra en fågel viska i mitt öra att dom ligger inslagna (läs, mamma köpte dom från mormor i Spanien =) och lite fina armband skulle jag kunna tänka mig i samlingen, jag har dåligt med fina armband och det är mitt favoritsmycke. Ja och så en väska är ju aldrig fel. Denna nedan är helt underbar men har faktiskt börjat blivit lite sugen på en LV Neverfull, praktisk och tidlös. Jaja.. nog om det. Här kommer lite birthday inspo. Finns så mycket fint där ute så det är inte sant, det finns alltid något man vill ha som farmor brukar säga och det är så sant som det är sagt!

3 reaktioner på “Birthday is comin up.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.