Guess what!

Inhandlade denna söta bikini från Guess på det nya stora köpcentrat La Zenia Blvd som ligger precis vid lägenheten. Det var ett helt underbart stort köpcenter utomhus så man gick och shoppade under bar himmel. I like!

Jag köpte både denna överdelen som är lite bh-liknande och en trekantsmodell. Jag har faktiskt aldrig ägt en sådan här variant som liknar en bh så detta är den första. Tycker modellen och mönstret känns lite 50-tal och det är något elegant över den, särskilt till hatt. Kontrast mot alla mina andra bikinis som oftast är färglada och mycket spexigare modeller.

Ni får ursäkta min gräsliga bränna under. Den passade inte riktigt till den här bikinin! =)

// New bikini from Guess. Like it? I think it’s cute and elegant, absolutely different from all my other bikinis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.