Flight Mode

Såhär såg jag ut i söndags när vi flög.

Dessa byxorna var ett impulsköp en gång när jag hade solsprayat mig, jag minns hur jag haffade dessa och matchade dom på något helt galet sätt innan jag hoppade på tåget till Uppsala och skulle träffa Sebbe, min vän som har stenkoll på kläder och brukar vara överens med mig men jag såg verkligen hur han undrade vad jag hade tänkt. Vi båda brast ut i skratt, jag minns inte exakt hur jag matchade dom och jag är glad för det haha..

Nu har jag hittat lite andra sätt att matcha dom på och nu gillar jag dom massor. Kändes stilrent med bara en svart slapp blus till. OCH hörre ni, min jacka. Snacka om att det har blivit min favoritjacka, det var den enda jackan jag tog med mig till Spanien, helt klart min nya favorit. SÅ sjukt snygg är den. HÄR hittar ni den!

Jacka Peyreshop.se, Topp Zara, Byxor H&M, Ballerina Tory Burch, Solglasögon Gina Tricot.

// Me two days ago.

4 reaktioner på “Flight Mode”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.