Do more of what makes you awesome.

Ikväll skulle vi egentligen på bio men det hela slutade med ett tvättmaraton som övergick i att jag storstädade lägenheten, dammade vår walk-in och började organisera i varenda vrå.

Nu några timmar senare så sitter jag precis nyduschad och målar naglarna i min nya sidenrock från H&M, perfekt att ha med till Spanien. Här i stan regnar det så ljusen är tända och vi väntar in en film. Mys. Idag har inte varit den absolut bästa dagen, det är inte alltid en dans på rosor att vara ”fotbollsfru” (gillar egentligen inte det uttrycket men det är enklast att använda) i och med att man precis som vi kan man bli placerad i en stad man kanske egentligen inte vill bo i där det är långt från sina nära & kära. Man har inte alltid toppendagar! Men men, det känns redan bättre, jag tror ibland att jag har för mycket fritid att tänka på. Jag mår som bäst när jag har mycket att göra och en massa jobb och resande ligger faktiskt och lurar runt hörnet. På lördag har vi semester tillsammans och efter det är det full rulle med Nellyturné och jobb på Scandic i flera månader.

Detta är jag precis just nu.

// Me right now. Wearing my new night wear from H&M. Just got out of the shower, now im gonna do my nails. It’s raining today so we are spending the night in the coach with candles and a good movie.

4 reaktioner på “Do more of what makes you awesome.”

 • Emma skriver:

  Det känns väldigt tråkigt när du inte svarar på alla kommentarer 🙁 Särskilt när man skriver något personligt och ber om hjälp och tips.. 🙁

  • sanne skriver:

   förlåt! brukar ta dagar jag svarar på alla kommentarer. svarar på din kommentar i ett inlägg under dagen! kram

 • Matilda skriver:

  Snyggast!

 • carro skriver:

  Tycker du gör det grymt bra som följer med din pojkvän till en ny stad och flyttar ifrån dina nära och kära!
  Som tur är hittar man alltid nya människor till guldkorn som man inte träffat annars =) Tycker du ska vara stolt över dig själv! =) En liten fråga som inte alls hör till det här.. du la upp några bilder på när du och din vän hade middag på balkongen. Jag fastnade sååå för de fina skålarna och glasen du hade! vart kan man få tag på dessa? =) ha det så bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.