Beauty talk, i know, again.

Igår inhandlade jag ett litet resekit tills vi ska till Spanien. Jag tycker dessa små flaskorna är perfekta när man ska flyga iväg och inte får ha med sig så mycket vätska. Jag får inte med mig några av mina ansiktsprodukter i orginalflaskorna så det här är ett bra alternativ nästa gång ni ska ut och resa om ni inte redan upptäckt dom. Finns på H&M.

Och för er som också kladdar i sminkväskan, jag har hittat lösningen. Inte en så snygg sådan men det får gå ändå. Jag vet inte hur många gånger om året jag köper ny necessär, att köpa dyra och snygga har jag slutat med för länge sen för jag kraschar ett solpuder i månaden känns det som och sedan är kaoset igång. Min necessär nu ska vi inte ens prata om så denna kommer nog palla att hänga med ett tag. Den är som gjord för mig, bara att skölja ur så är den förhoppningsvis ren igen. Och en bonus är ju att man faktiskt ser vad man har där i så man slipper leta! Också från H&M om du känner att det är något för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.