TODAY’S DAY OFF

Vi är lediga tillsammans idag, det firar vi med sovmorgon, god frukost, en bra bok och solning på balkongen. Mys! Håret är smutsigt och vi bara latar oss. Sådana dagar är bra dom med. Nu ska vi åka och köpa lunch, skagenbaguette står på menyn.

// We r having a day off together today. Had a nice sleep in this morning, bought a huge bfast with strawberries and stuff and now we are tanning on the balcony. My hair is dirrrty but what ever.. it’s that kinda day and we enjoy it. Now? Lunch time.

10 reaktioner på “TODAY’S DAY OFF”

 • Anna skriver:

  Vilken storlek har du på din bikini överdel?

 • fiA skriver:

  vart är bikinin ifrån?

 • Emma skriver:

  Hej Sanne! Jag känner mig lite små deprimerad vilket känns hemskt nu när det är sommar och allt. Anledningen tror jag är för att jag inte vet vad jag ska göra av min sommar.. Jag har sökt massvis med sommarjobb säkert över 100 st och har fått en del jobb men behövt tack nej pga att de veckor de behöver folk är de veckor jag har annat inplanterat..
  Jag ska åka en vecka till NY och sen måste jag plugga till två omtentor som jag ska skriva ibörjan av augusti. Men nu till min fråga, hur skulle du ha gjort i min situation? Jag går mest hemma å mår dåligt och känner för att göra någonting och har totalt vänt på dygnet. De flesta av mina vänner jobbar på dagarna eller är bortresta. Å jag kan inte göra massa saker då jag inte har någon inkomst. 🙁 Allt känns så jobbigt och jag önskar att du kunde ge mig lite tips och inspiration 🙂
  Du verkar alltid vara så glad och positiv!! Jag hoppas verkligen du orkar ta dig tid att svara mig 🙂

 • Emma skriver:

  Ps. Det ska stå att jag inte orkar göra någonting och har tappat humöret 🙁

 • elma skriver:

  Hej är den boken givande?

 • Matilda skriver:

  Du är så snygg och vacker! Skulle verkligen vilja ha din kropp och utseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.