Midsommarkrans tips!

Ida kom på den briljanta idén att köpa var sitt diadem. Sagt & gjort. Strax senare satt vi och knåpade ihop våra kransar. Det enda du behöver är ett diadem, färska blommor och tråd. Det var inte alls svårt utan vi började med att vira blad runt diademet och fäste det med tråd, virade tråden runt bladen. Därefter fäste vi blommor med tråd så som vi ville ha det. Det låter svårare än vad det är men jag som hade IG-varning i syslöjd klarade detta och jag är verkligen dålig på sådant här och med att fästa tråd os.v haha så ni klarar det fint!

Kransen går dessvärre inte runt hela huvudet men jag tycker inte det gjorde något utan satte den ungefär som man har ett diadem. Viktigt! Fäst blommorna tätt och ordentligt för mina satt rätt glest så i slutet av kvällen såg min krans betydligt tröttare ut än Idas där hon hade fäst blommorna ordentligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.