This year.

Midsommar enligt tradition firar vi i Mora hos vår kära vän Hannas föräldrar med massa vänner, det är ett två dagars firande och ett jäkla drag. En riktigt midsommar-idyll. Det är den mysigaste traditionen någonsin och ett bättre midsommarfirande är det svårt att få. Jag tycker fortfarande det är sjukt att både jag och Simon firade där för flera år sedan nu bland alla par. Nu några år senare har vi firat midsommar där ihop, på samma ställe, med samma folk fast som par. Lustigt!

Förra året på midsommar vankades det bröllop, Simons kompis Linus som han spelade tillsammans med i Hammarby gifte sig och vi var där och firade hans och Izabellas dag. Så himla fint bröllop och ett minne för livet!

Nu i år blir det heller inte Mora för vår del. Att vara tillsammans med en fotbollsspelare är inte alltid så lätt, det är verkligen inte lätt att planera. Simon är redan nervös för hur det ska bli när alla våra vänner ska gifta sig, han måste se till så att han är ledig då haha. Jag själv kommer bli glad om han skulle kunna närvara på förlossningen den dagen då det är dags hahaha, förstå om han har match!! Fotbollen tar mycket tid minst sagt och nu i och med att han har match på söndag blir det lugnt för oss. Vi ska hem till Oscar & Ida på midsommarfirande, det är ju en jäkla massa fotbollsspelare som sitter i samma sits så det är tur vi hittat en massa underbara vänner som inte heller kan dunderfira eller åka iväg. 

Jag tror det blir en riktigt bra midsommar. Nu ska jag bara hitta något att ha på mig… och så tänkte jag ha en mindre krans i år haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.