It’s all about the nature

Halsen gör fortfarande ont men jag är ännu inte febrig eller något så jag har inte legat i sängen idag. Tvärtom. Jag har varit på möte med Scandic där jag kommer spendera några veckor i sommar. Jag har helt glömt bort att tala om för er vad jag gör just nu, visst har jag? Just nu är det som så att jag kommer att jobba på Scandic i ett par veckor i sommar samtidigt som Nelly Turnén börjar, det kommer bli mycket jobb men det ska bara bli kul, jag har ju inte jobbat en heltid på över ett år så det känns spännande och kul. Så har jag ju bloggen såklart, det har blivit så mycket roligare sedan jag fick min kamera. Samarbetar ju en del med Uniprice med så fler Uniprice tv-avsnitt kommer snart.

Sedan i September så sätter jag igång med mitt egna företag, SanneAlexandra. Jag och pappa kommer förmodligen att åka på en affärsresa i september och då kommer jag även börja presentera mitt projekt, det är verkligen en dream come true.

Ja, så nu vet ni vad jag pysslar med. Men innan jag kickar igång med massa jobb i slutet av Juli ska jag ju till Spanien med Mr (enda veckan han är ledig) mamma, pappa och min syster och hennes pojkvän. Det blir en perfekt uppladdning känner jag, älskade Spanien.

Såhär såg jag ut idag när jag skulle iväg och handla. Hela outfiten kommer i morgon så håll utkik!

// Me today, wanna see the whole outift? Check out my blog tomorrow.

3 reaktioner på “It’s all about the nature”

 • Karin skriver:

  Hej!! Du lägger alltid ut väldigt inspirerande outfits, det tackar jag för:)
  Skriv gärna varifrån din plånbok kommer ifrån (den du har på bilden här ovan), gillar den väldigt mycket!

 • Katherine skriver:

  jag älskar:) svart skinn / vit outfit
  Jag älskar skinn i denna färgen, en jacka, eller kanske kjol.

 • Katherine skriver:

  Jzhjlag älskar:) svart skinn / vit outfit
  Jag älskar skinn i denna färgen, en jacka, eller kanske kjol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.