Bbq, soar throat and havaianas.

Jag har svinont i halsen idag, har en känsla av att det är helgen som satt sina spår. Jag är dock inte febrig eller något så nu ska jag och Mr grilla. Jag har önskat Cevapcici, bulgursallad och tzatziki och så fick det bli. Vi har varit runt hela stan och letat efter färdiga Cevapcici men ingen visste ens vad det var så nu får det bli en variant av det hela, nästa gång ska jag göra hemmagjorda.

Näe nu ska jag springa ner..  Tänkte att jag bjuder på en nedklädd outfit, jag går ju liksom inte alltid i klackar, tvärtom, flipflops har hängt kvar sedan jag bodde i L.A och jag går ofta i det när jag ska handla. Mina havaianas jag har på mig är mina favorit of all times, köpte mina i Kapstaden, svarta med guldtext. Fina för att vara flipflops!

LOVE, S

// Me today. Now it’s bbq time..

2 reaktioner på “Bbq, soar throat and havaianas.”

  • Sofia skriver:

    Cevapicici heter oftast kryddjärpar på svenska 🙂 smakar nästan likadant! Tips tips 🙂 så himla gott! Har aldrig hört någon mer än jag själv som gillar det.. Haha. Annars har jag för mig att det brukar finnas där de har de färska hamburgarna. Tur att det blev en god middag ändå 🙂

  • Sofia skriver:

    Cevapicici heter oftast kryddjärpar på svenska 🙂 smakar nästan likadant! Tips tips 🙂 så himla gott! Har aldrig hört någon mer än jag själv som gillar det.. Haha. Annars har jag för mig att det brukar finnas där de har de färska hamburgarna. Tur att det blev en god middag ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.