LATE NIGHT WALK

Skön kvällspromenad. Ljuvliga väder! Älskar att vara ute och tycker det är så härlig känsla att vara vid vattnet.

// Me tonight..

4 reaktioner på “LATE NIGHT WALK”

  • Martina skriver:

    Åh, vilket ljus… dessutom ser ju hamnen nästan fin ut för att vara S-vall ! 😛

  • Jessica skriver:

    Hej Sanne. Tack för en grym blogg. Tänkte om du kan hjälpa mig lite. Jag ska på bröllop i sommar och har en klänning som slutar vid knäna i fram och längre i bak! Den är även utan band! Va ska man ha för bh under? Jag är små bröst men känner mig väldigt platt! Sen skulle jag även bli överlycklig om du kunde tipsa om skor man kan ha till! Vill ha några fina men är inte så bra att gå i höga klackar. Och sen om du har några tips på vad man kan ha över klänningen om de är kyligt/i kyrka! Skulle bli suuuuper glad! Tack och stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.