Festival Look

Jag precis som er som ska på Summerburst eller någon annan festival i år har också lite smått klädpanik. Jag vände ut och in på hela min garderob igår utan några riktigt bra alternativ så i och med att jag själv är på jakt tänkte jag ösa på med festivalinspo. Dock så är det ju faktiskt så att på en festival kan man ju se ut hur som helst, det finns ju verkligen inga regler. Jag har lite egna festivalbilder i mitt huvud om vad jag tycker passar och är snyggt men det är ju bara jag så kör hårt och ta ut svängarna för sjutton.

Det svåra med festivaler tycker jag är skor, jag klär mig oftast väldigt enkelt och då gör klackar så himla mycket men som nu i helgen är jag inte helt säker på att jag kommer orka stå och hoppa och dansa i 7 timmar i två dagar. Jag hade SÅ ont förra året i mina skyhöga klackar. Vad tror ni? Igår kom jag fram till att det bästa alternativet måste vara att ha ett par sköna klackar till en början, kilklackar är ingen dum idé och så trycka ner ett par ballerina i väskan om inte boots passar till ens outfit. Och så det där med väska? Jag har båda åren i rad kört på en liten axelväska som jag kan hänga på axeln för att göra det så smidigt som möjligt.

Jag tycker att Notme.se är ett prefekt alternativ för dig som vill hitta festivalstilen. Så som denna outfit som kommer därifrån tycker jag är klockren. Till dagen skulle jag köra på boots, minnetonkas eller fina sandaler och till kvällen om jag skulle ut och klubba skulle jag dra på mig ett par tjocka kilklackar.

Notme.se har även massa vintage jeansshorts som känns väldigt rätt tycker jag. Outfiten nedan är också grym! Jag skulle lätt kunna bära den där på huvudet precis som min stilsäkra vän Denise gjorde på Summerburst förra helgen.

Denise förra helgen, tycker outfiten är riktigt ball!

Anine Bing kör ofta på en bohochiclook som jag tycker passar på festivaler och denna klänningen hade jag gärna burit tillsammans med ett par boots.

Nyckelord som jag förknippar med festivaler är fransar, flätor, hattar, mocka, boots, virkat, jumpsuits, shorts, somriga klänningar, solglasögon, mönster, flare jeans, maxiklänningar och kjolar, seventies och mjuka lockar. Här kommer tre kollage jag satt ihop, var allt kommer från står under.

Shorts Intermix, Virkat Linne VS, Väska Windsorstore, Boots Isabel Marant, Wedges Piperlime.

Klänning Zara, Boots Zara, Klackar Zara, Hatt pret-a-beaute, Solisar Ocshades, Väska Christian Louboutin.

Och om det regnar vilket det ser ut som det ska göra på fredag? Då blir det ju så sjukt kallt så jag kommer nog köra på vanliga skinny jeans, blus och wedges eller flare jeans och någon topp och en virkad fransväst jag har. Det blir svårare men garanterat inte tråkigare. En hatt sitter nog på sin plats om regnet öser ner!

Skinnjacka och vit blus Zara, Jeans Ted Baker, Wedges Ted Baker, Fransväst River Island, Linne Bardot, Väska Target.

Avslutar med en klockren outfit på Rebecca Simonsson i en jumpsuit från Missoni. Skiner solen är detta 10/10 tycker jag!

Hoppas ni fått någon hjälp och inspiration. SES DÄR!

1 reaktion på “Festival Look”

  • Vanessa skriver:

    Hej Sanne!
    Säljer ett 2 dagars pass till sthlm för en billig peng!!
    Vill bara då det sålt nu haha! Hör av dig om du har nån kompis som ännu vill hänga på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.