24 HOURS

Igår kom jag hem vid lunch. Åkte hem, solade på balkongen och precis när jag hade slängt mig på sängen för att uppdatera här så ringde My och stod utanför så vi satt på balkongen en stund och solade tillsammans.

Strax efter började vi att prata om mat och det slutade med att vi slog till med världens brakmiddag, snacka om söndagslyx. Musslor i vitt vin & grädde, räkor, rökt lax med romsås, ägg med stenbitsrom och hemmagjort vitlöksbröd. Hur gott? Oh my.. Vilken middag. Bästa på länge!

Avslutade kvällen i soffan med filmen Safe Haven som var så obehaglig så att det slutade med att hon sov över här. Har ni sett den? Om inte, jäklar vilken otippad film och vi fick oss en och annan kall kår genom kroppen.

I morse sov jag ut och sedan sprang jag ner till salongen där My jobbar och fick brynen och fransarna färgade. Fint va? Känns bra nu innan sommaren. Hon kan hon! Anna Forsbergs frisörer ska ni besöka om ni vill klippa er, ring My och boka en tid så kan ni passa på att få brynen och fransarna färgade. 2 in 1!

Efter det fortsatte eftermiddagen/kvällen med massa annat skönhetsfix. Jag inhandlade nya produkter till håret och ansiktet (volym please!) och så avslutade vi kvällen i soffan och tittade på killarnas match. Mr var grym och blev matchens lirare, matchen slutade 1-0, härliga 3 p! YAY! Längtar efter ihjäl mig efter honom nu. I pausen ångade vi ansiktet, peelade, lade ansiktsmask och grejade. Härligt! En fruktsallad på det så kände vi oss riktigt hälsosamma haha.

NU sitter jag och väntar på att dom ska visa Simons mål på TV4 sport, jag missade det såklart, jag var och köpte korv och stod och surrade om mina kläder. Gången innan var jag på toaletten, kanske borde försvinna från matcherna oftare?

LOVE, S

4 reaktioner på “24 HOURS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.