Ida

Vart står du politiskt? Vad har du för åsikt om sverigedemokraterna?
När hade du din första seriösa pojkvän? Längtar så himla mycket till jag träffar någon!!
Hur tänker du kring feminism? Skulle du kalla dig feminist?

Hej Ida!
Jag skippar politiksnack i bloggen, alla har så olika åsikter och det har man rätt att ha såklart och därför känner jag inte för några politiska diskussioner i min blogg, det blir lätt det om man tycker olika. Jag skulle kalla mig feminist ja!

Romiyana

Brukar nästan fråga runt 10 frågor o så haha, men nu har jag faktiskt bara en fråga och här kommer den
Skulle du vilja bli/plugga till något som du verkligen ville eller inte bl/plugga till det för att dina föräldrar & släktingar tycker att det är något olämplig/dåligt? Jag ska börja gymnasiet nästa termin, jag vill plugga till skådis men får inte för att tydligen något dåligt enligt min familj, vad tycker du jag bör göra?

Heej!
Haha, ja men en är bättre än ingen =)
Nej det skulle jag inte, du måste följa ditt hjärta och göra det du vill göra, det är ju ditt liv och det är ju du som ska vara lycklig med ditt liv. Det är så svårt det där, skådespelaryrket är såklart ett svårt yrke precis som dina föräldrar säger, särskilt här i Sverige men om det är det enda du kan tänka dig och det enda du vill göra och brinner för så ska du självklart go for it och kriga in i det sista! Ingenting är omöjligt.. Du kan ju alltid prova på det, du är ju ung och har tid att ångra dig!

Sara
Hej!
Jag undrar lite om hur du ser på vänskap. Jag har flyttat till en ny stad iom studier och tycker det är svårt att hitta nya vänner. Visst bekanta och “ytliga” vänner, men ingen närmare vän jag kan lita på. Förstår att vänskap inte byggs på en dag, men hur gör man för att närma sig det? Har du några bra tips som ändå har flyttat runt och bytt umgänge flera gånger? Hur gör du när du träffar nya människor för att det ska bli mer än att bara hälsa på varandra?
Hur “kritisk” är du gällande dina vänner? Accepterar du brister (så som pratar bakom ryggen, hör inte av sig som den lovat, kör sitt eget race och skiter i vad jag tycker)? Släpper du in vem som helst? Tycker balansen mellan min integritet och vad jag accepterar är svår mot det begränsade utbudet av bekanta man har i en ny stad…

Hej Sara!
Jag förstår att det är svårt, jag har upplevt att det kan vara jobbigt och svårt med. Min första tid i L.A var ganska tuff, jag kände inte att jag hittade någon jag verkligen ville ringa när det var något utan jag hade en massa vänner jag hade superkul med men jag kände inte att vi var SÅ nära för det blir man ju inte med vem som helst. Precis som du beskriver, ytlig relation. Grejen är ju att vänner fyller ju olika funktioner, jag är inte jättenära med alla mina vänner utan delar med mig av olika saker och bygger upp olika relationer med mina vänner. Jag har umgåtts med människor som jag till och med har vetat att vi kanske inte kommer vara vänner för alltid, vi är väldigt olika kanske och jag kanske har känt att vi aldrig kommer att bli bästa vänner, vilket har gjort att vi har umgåtts på en annan nivå än jag och mina nära vänner. Man behöver ju inte vara nära och bästa vänner med alla utan du kan ju ha helt underbara vänner som du ändå vet om att du inte kommer bli supertight med, det är ju inget fel med det! Jag kan ju säga att jag har ju haft mindre nära vänner som gjort saker som jag kanske inte skulle accepterat med mina nära vänner, eftersom jag bryr mig så mycket om vår vänskap så att jag skulle värna om det mer och ta upp det för att det inte ska hända igen men så som med den personen jag tänker på så ignorerade jag det eftersom det inte riktigt kändes värt att bråka om det i och med att vi ändå inte var så himla nära… Låter kanske känslokallt men jag har träffat så mycket folk genom mina år och haft vänner som kommit och gått men mina närmsta har alltid stått kvar, jag har samma nära vänner som för över 10 år sedan och några nya på senare år. Inga hard feelings men man kan inte hålla kontakten med alla eller vara bästa vän med alla, tiden brukar utvisa det.. =) Tips till dig är att, försök håll kontakten med dina nära vänner så gott du kan och så får resten bli som det blir, du kommer träffa massa härliga människor och garanterat träffa nya vänner men alla kanske du inte behöver känna ska behöva bli din bästis utan mer att ni kanske har en kul tid ihop så får det bli som det blir.. Så länge du mår bra och du har roligt med en person är det bara köra på, är det en nära vän kommer ni hålla ihop på ett eller annat sätt och om inte så har ni haft en jättekul tid och skiljs åt som vänner utan hard feelings.. Kram!

Sara
Kan du inte berätta lite om ditt jobb… Vad jobbar du med? Vad tänker du att du gör i den närmaste fritiden? Vad gör du som du tjänar pengar på? Bloggen? Modellandet? Idol? Nelly?

Hej Sara!
Jag driver ju denna bloggen och har månadslön från Uniprice. Nelly High Heel sätter igång i slutet av Juli igen och då kommer jag att jobba med det igen. Emellan där så jobbar jag lite med Uniprice, gör vissa modelljobb och har nu påbörjat mitt egna projekt som kommer ta tid men det kommer bli grymt! Idol ska jag jobba tillsammans med i sommar igen. Kram

Lale

Hej Sanne!
under oktobermånad, i 2månader (okt-dec) skall jag befinna mig i Miami- south beach (helst!!) ocean drive, med min bästa vän.
Därför undrar jag om du varit där- vad får man INTE missa? Älskar allt som har med nöjen, festande, glitter och glamour att göra- och allt som hör till America- möjligheternas land!

Många kramar på dig!!

Hej!
Å, jag önskar att jag kunde hjälpa dig men jag har faktiskt inte varit i Miami. Tyvärr! Du får kika runt bland andra bloggar, finns säkert lite Miamibloggar ska du se. Ha en underbar tid! Kram

Emma

Hej Sanne! Gud vad roligt med frågestund, har massa frågor både lite djupare och ytligare frågor.

* Hur känner du Lin?

* Jag är väldigt ofta nere och är inne i en depritions-fas. Fast det inte finns någon större anledning och jag kan ofta känna mig meningslöst och att jag inte tycker något är roligt och känna mig allmänt nere. Har du några tips på hur man kan ändra på det? Hur man ska tänka eller göra?

* Är du alltid lycklig och glad?

* Vad gör du när det känns svårt eller jobbigt i ditt förhållande? Jag är själv i ett långt förhållande och det är inte alltid som en dans på rosor.

* Vad har du för framtidsplaner? Kan du inte berätta vad du skulle vilja göra och vad du ska göra den närmaste tiden?

* Hur kommer det sig att du lyckats få nå många roliga jobb såsom modell för femenint, host för Nelly, jobba bakom idol osv. ?

* Jag har beslutsångest, jag har ungefär lika långt hår som dig och har min naturliga hårfärg som är mörkblond eller sandré färgad (lite likt marie sernholts hårfärg) och jag har sparat ut till min vanliga i ca 4 år för att jag hade förstört mitt hår med blekning. Men jag funderar nu på om jag ska ljusa upp det lite med slingor eller liknande. Min fråga är nu om du tycker att jag ska ljusa upp det lite eller behålla den här hårfärgen? Tips på bra frisör i Sthlm?
Jag själv känner mig så tråkig och mörk i den här hårfärgen och frågar jag mina nära och kära så har de blandade åsikter. Så skulle vara roligt att höra din åsikt.

* Vann rätt låt i Eurovision?

* Finns det något som du är missnöjd med över ditt liv eller att du ångrat något val du gjort? Känns som du alltid är så glad och nöjd över ditt liv och allt och aldrig tvivlar eller är ledsen över något?
Du verkar så himla nöjd med dig själv också, vilket är roligt att se då det inte är så vanligt bland tjejer tyvärr :/

* Köpte du din ljusblåa kjol från HM nyligen och på vilken avdelning?

* Vilken storlek har du i din beige stickade tröja från BikBok?

* Sommarens måsten?
* Sommarens Big No-No?

* Om någon frågar dig vad du jobbar med, vad brukar du svara då? (om du inte ska dra en allt för lång version) :)

* Brukar du få prestations ångest eller bli stressad av att du måste lyckas bra i livet eller göra karriär?

* Brukar du stressa upp dig över att du endast har ett enda liv och att du måste göra så mycket roligt för att du ska göra det bästa av det?

* Skulle du kunna tänka dig att plugga på universitetet? Vad i så fall?

Tack på förhand!

Hej Emma!
1. Min bästa killkompis Sebbe som jag bodde tillsammans med i L.A pratade ofta om sina tre underbara vänner hemma i Sverige varav en var Lin så när han presenterade oss för varandra klickade vi direkt och så flyttade vi till Stockholm samtidigt och stöttade varandra i början då allt var nytt, vi sökte jobb ihop, firade när vi lyckades få ett och upplevde Stockholm ihop lite till en början och sedan har vi hållit kontakten väldigt bra.
2. Du måste sysselsätta dig med saker du tycker är kul. Vad gör dig peppad på livet? Träffa människor? Baka? Jobba? Måla? Träna? Äta goda middagar? Att sysselsätta sig med saker man mår bra av gör i alla fall för mig att jag får en kick och får energi och livsglädje. Dagar jag är nere och sitter inne och känner mig low brukar jag antingen låta mig vara det, kör på det all in och går runt i mjukiskläder hela dagen, läser tidningar, tittar tv och bara hänger så brukar jag alltid tänka att det är en ny bättre dag i morgon eller så gör jag raka motsatsen och tar en dusch, klär på mig, fixar i ordning mig så träffar jag vänner och fikar och pratar av mig eller går en sväng på stan där det är rörelse så brukar jag alltid piggna till och få tillbaka energin.
3. Inte alltid såklart men helt ärligt så känns det som att om inte något väldigt allvarligt har hänt håller jag oftast humöret uppe. Låter inte småsaker nå mig. Jag vet att så länge jag känner att jag är tillfredsställd med mitt liv, vilket betyder att jag får utlopp för min kreativitet, kärlek, mina relationer mår bra, jag får träffa människor, känner att jag utvecklas och får träna och äta god mat så är jag alltid glad, då kan verkligen inte något som inte är allvarligt nå mig. Däremot, perioder där jag känt mig otillfredsställd, känt mig missnöjd med mitt vardagsliv så har jag lättare för att haka upp mig över småsaker så för mig är det viktigt att jag är nöjd med mitt vardagsliv, att jag har saker planerade, får träffa människor, utvecklas os.v för när jag tappar det känner jag mig inte som mig själv riktigt. Men över lag så är jag glad, det är nog det jag får höra mest, att jag alltid verkar glad och det är jag också mestadels. Jag försöker alltid att se positivt på allt!
4. Ett förhållande är ju inte en dans på rosor, tack och lov kanske, tänk så tråkigt om allt bara flöt på och man aldrig behövde reda ut något, diskutera saker eller någonting, ingen action alls känner jag då. Trist! Jag tror förhållandet blir bättre av att man måste reda ut saker, man kommer varandra närmare och lär känna varandra bättre. Ett förhållande måste man jobba på och vara beredd på att få kämpa lite för, det är inte alltid lätt men så länge kärleken finns kvar så går det mesta att lösa tror jag! Dom gånger jag upplever att det är jobbigare fokuserar jag på att vi gör saker ihop och absolut inte städar och diskar ihop typ utan gör någonting mysigt och kul ihop, gå och spela minigolf, gå på bio, laga en jättegod middag eller träffa lite andra vänner och göra något kul alltihopa, försöker helt enkelt umgås på ett härligt sätt.
5. Jag vet inte riktigt exakt hur men det ena brukar leda till det andra har jag märkt genom åren. Jag har varit på hugget och är väldigt social och utåtriktad och älskar att knyta nya kontakter och kontakter är ju A & O. Till exempel, jag började som modell för Nelly Catwalk, det var min vän Denise som tipsade om mig när dom behövde modeller, jag och Denise träffades på Miss World Sweden Camp (också något jag bara kastade mig in i, våga för att vinna!) och blev vänner och där tyckte hon att jag gick bra och tipsade om mig till Nelly. Jag fick komma och prova, det gick bra och sedan turnerade jag runt med Nelly Catwalk som modell. Under denna tiden lärde jag känna gänget bakom detta och strax senare fick jag en förfrågan om att vara Nelly High Heels host för att dom tyckte jag var duktig på att prata, ta folk och för att jag brukar gå hem bland unga tjejer… Jag blev självklart jättesmickrad och glad för erbjudandet men det jag ville komma fram till med detta är att som ni ser kan det ena leda till det andra. Det gäller att vara på hugget och våga! Jag brukar alltid tänka att jag är mitt eget varumärke, jag bestämmer själv hur folk ska uppfatta mig och jag bestämmer själv hur mycket nya kontakter jag vill knyta, det är ju bara att göra det. Ut och mingla, prata, ha kul och var dig själv så har du plötsligt massa nya kontakter som i sin tur kanske kan leda till både det ena och det andra, inte alltid bara för din skull men du kanske kommer att kunna behöva den här personen i fortsättningen, du kanske hör talas om något som just den personen skulle passa som handen i handsken som. Livet är fullt av möjligheter det gäller bara att ta vara på dom!
6. Det är lätt att få beslutsångest när det kommer till hår men mitt tips är att om DU känner att håret känns trist just nu, lägg i lite ljusa fräscha sommarslingor nu till sommaren, det kan ju aldrig gå fel. En sommaruppfräschning röstar jag för alternativt att du bara väntar och får håret solblekt av solen! Vilket som men en liten sommaruppfräschning med lite guldiga eller ljusa slingor är ju alltid härligt, antingen naturligt eller hos frisören =)
7. Ja nu i efterhand tycker jag det, jag förstod att Sverige inte skulle vinna i och med att vi vann förra året, Robin är duktig och jag gillar låten men låten som vann kan jag absolut tycka var rätt låt. Jag sjunger ju med när den kommer i bilen haha!
8. Nej aldrig! Jag kommer aldrig att ångra något, vad det än kan vara så måste jag ju lärt mig något av det. Livet ser ut så, du gör rätt och du gör fel och jag vägrar haka upp mig på saker som redan har hänt. Det viktiga är väl vad du gör efter att du gjort fel, du kan ju alltid rätta till saker och kanske bli ännu klokare efter det. Jag ser det lite som ett val här i livet, antingen fokuserar jag på det bra eller så fokuserar jag på det dåliga och jag har lärt mig att positiva saker och tankar leder till nya positiva saker. Alltså, människor som kan lära sig släppa saker och inte haka upp sig på saker som har hänt blir ofta lyckligare människor. Man väljer själv hur man vill leva, vara och hur man vill uppfattas. Jag strävar dagligen efter att må bra, vara glad och känna mig lycklig och det är ju större chans att jag blir det då än om jag sitter och fokuserar och ältar jobbiga saker i mitt liv, det lär ju inte göra saker bättre.. Att ångra saker är onödigt, så länge du kan hantera det och vet om att det kanske var ett dumt beslut os.v så är det ju bara lägga det åt sidan, gjort är gjort och något bra kanske du till och med fått ur det, om inte så har du i alla fall lärt dig av ditt misstag.
9.  Ja! Hittade den bland massa reakläder. Kap!
10. XS!
11. Vitt på vitt, randigt, espadriller, ljusblått/blått, bohochicstilen och oljefärgade solglasögon.
12.  Vill inte skriva ut vad folk inte får bära, det är ju upp till var och en men sedan har jag såklart precis som alla kläder jag tycker är mindre fina än andra men vill inte dissa något/någon!
13. Allt möjligt brukar jag svara, driver en blogg, jobbar med Nelly High Heel event och extrajobbar som modell.
14. Inte av någon annan än mig själv men det är mer mina behov, jag kan få ett sådant extremt behov av att göra något eget, få styra och ställa över min egna business och få utvecklas, lära mig saker och känna mig kreativ så ja, av mig själv isåfall men endast på grund av att mina känslor tar över men inte för någon annans skull.
15. Näe faktiskt inte, funderar inte så mycket över det..
16. Nej inte just nu.

M

Hej sanne! jag blir så inspirerad av dig när du skriver om att man alltid bör tänka positivt, även om saker känns skit ska man ju ändå försöka se de ljusa av allt. jag har blivit bättre på detta men tänkte fråga om du har tips på hur du gör för att tänka positivt? ibland kan man ju glömma av detta å istället grottar man in sig i negativa tankar. brukar du göra affirmations?

hur tänker du inför framtiden? vad vill du göra när “du blir stor”?
när tror du att du vill skaffa familj med simon? =) hur ser du på barn?

Hej M!
Vad kul att du blir det, roligt att höra! Njae samma här, det ena leder till det andra. Lev ditt liv som du vill leva det, vill du plugga, gör det, vill du jobba på McDondals, gör det. När du gör saker så att du känner dig tillfredsställd så kommer du förmodligen inte att känna dig bitter för det är ju när man känner sig bitter man jämför sig med andra, stör sig på andra, fokuserar på andra- för att man inte har något bättre för sig. Alltså, lev livet!! Det finns så mycket underbart och roligt att göra och fylla dagarna med så att följa sina drömmar gör en ofta lycklig vilket leder till att du kommer att tänka i positiva banor, känna dig tillfredsställd, inspirerad och glad. Affirmations har jag inte provat men skulle vilja göra det!

Jag vill jobba med det projekt jag just startat, spinna vidare på det och förhoppningsvis fått snurr på det då (mer om det när jag kan skriva om det) Jag drömmer om en familj med 2 barn, giftermål, ett stort hus med en trädgård och att jag har mitt lilla office i huset där jag jobbar med mitt projekt. Simon spelar fotboll och uppfyller alla sina drömmar och den dagen han går i pension har vi massa vindrickande och goda middagar att ta igen haha.. =) Jag vill även fortsätta leva som jag gör, umgås med min familj/vänner, träffa massa människor, resa, inspireras och utvecklas. Ha det bra helt enkelt!! Finns så mycket jag vill göra men den absolut största drömmen är att jag får snurr på mitt projekt, att jag och Mr skaffar familj, jag drömmer verkligen om en familj och så vill jag sååå gärna hitta vårt drömhus en dag med en fin bakgård! Men tills dess drömmer jag om mitt och Mr’s äventyr just nu, att vi ska få se mer av världen tillsammans, han ska uppfylla sin dröm och jag min. Vi vill inte ha barn ännu utan vill ha fler år tillsammans bara vi! Och så det viktigaste- att vi alla får hålla hälsan i behåll annars är inget annat värt.

Elin

Hej Sanne.
Har här några frågor till dig =)

– Vad tycker du man ska tänka på när man ser ens före detta bästa vän (som man inte alls umgås med längre eller ens prata med) och stör sig på hur hon har blivit? Typisk tjej-grej men ändå. Det är svårt att verkligen tycka illa om/störa sig på någon man tidigare var kompis med. Att prata med henne är inget alternativ, tänker mer hur man kan tänka för att inte bry sig så mycket osv?

– Använder du idun minerals fortfarande? Om inte varför? Har tänkt köpa är därför intresserad.

– Den perfekta presenten till pojkvännen, inte för dyr då vi går i skola och lever på studiebidrag men runt 1000-lappen?

– Din favorit victoria secret doft?

– Favorit sida på nätet att shoppa kläder på?

– Hur kom du igång för att få så roliga jobb som feminint osv? Har du kämpat dig fram eller haft tur?

Tack för en super bra och inspirerande blogg!
Kram

Hej Elin!
-Strunta i henne, om ni inte är vänner längre förtjänar hon inte din energi. Hon har sitt liv och du ditt, fokusera på dina vänner i ditt liv nu och ge dom den energin i stället, den tjejen du pratar om får ju leva hur hon vill och bli hur hon vill och samma med dig. Stryck ett streck över henne, blir ni vänner en dag i framtiden så blir ni men just nu är hon inget att fundera på, du har bättre saker för dig! =)
-Jag använder inte Idun längre men däremot deras underbara borstar. Jag använder Une just nu som foundation, också löspuder, precis som ID och Idun men Une är ett ekologiskt märke. I Unes produkter hittar du inga tillsatta ingredienser som silikoner, mineraloljor eller syntetiska doft- eller färgämnen och inga produkter eller råvaror är testade på djur. Det kan jag verkligen rekommendera, finns på Kicks och Åhléns bl.a!
-Hm, en riktigt fin skjorta? Ett fint halsband? Kanske ett halsband och en god middag? En hotellnatt? Finns massor.. =)
-Just nu är min favorit Sheer Love från VS, älskar den. Inslag av melon, väldigt somrig, har en liten flaska med mig i väskan jämt.
Nelly.com såklart! =)
– Har man tur förtjänar man tur, inte när det gäller hälsa och så vidare så klart men väldigt ofta annars! Jag har jobbat mig fram, sökt i princip alla jobb jag fått. Jobbet med feminint till exempel sökte jag, fick komma till butiken och prova underkläder och träffa ägaren och fick ett samtal efteråt att jag fick det. Precis som det brukar gå till med jobb! =)

Anna

Hej! Tack för en grym blogg.

Skulle du säga att du har bra självförtroende? Har lätt att prata med nya personer och ta plats?

Att prata med nya personer har jag inga problem med, men jag kan känna mig osäker när jag sätter på mig ett par shorts eller klänning, att jag är för överdressad eller ”naken”. Vet att allt blir snyggare med lite självsäkerhet, men har du tips på hur man kan tänka ang det?

Tips på hur man blir bra på kort, när man tar på sig själv typ inne ute, starkt ljus, nära kameran eller ej? min?

Tack kram!

Hej Anna!
Ja, jag har väldigt lätt för det!
Klä dig i kläder du trivs i, det är det bästa tipset. Om du klär på dig något du halvt trivs i kommer du känna dig obekväm och det syns så på med din favoritoutfit och kör hårt! Angående kameratips, öva öva öva- det är det enda tipset jag har. Ljus och så vidare klurar jag inte så mycket på men stå inte i motljus då får du konstiga skuggor i ansiktet och le går ju oftast hem, jag gillar när människor ser glada ut, inte alltid men det är ju en enkel kameramin. Kram!

Jessica

Hej sanne!

Måste tacka för en lika grym blogg som vanligt med snygga kläder och positivt tänkande!

Jag har några frågor jag hållit inne på ett tag, så nu passar det ju perfekt!

1: Förlovning, är det något du och Simon ser i er närmsta framtid eller är ni fortfarande i “bo-ihop-är-lagom-och-bäst” fasen? =)

2: Vad anser du om one night stands, och har du själv haft något?

3: Om du nu skulle bli gravid, skulle du behålla barnet?

4: Vilken mobil har du?(hahaha)

5: VIKTIGASTE FRÅGAN! Vad tycker du om One Direction? :D Jag är själv ett stort fan trots att jag lyssnar på house och indie och ja… allt möjligt, men One Direction har fångat en del av mitt hjärta trots att jag närmar mig 20 och majoriteten av fansen är typ.. tolv haha :D

6: Kollar du på någon serie just nu? ANNARS KAN JAG ÖVERTALA DIG ATT KOLLA PRETTY LITTLE LIARS; VÄRLDENS BÄSTA! Du kommer inte bli besviken :D

Tack och hej, du är en grym förebild!

Hej Jessica!
Tack vad gullig du är!!
1. Vi har ju pratat om det och det får bli när det blir, upp till honom.. =)
2. Jag anser ingenting, alla gör precis som dom vill. Inget fel med det! Do what you wanna do.. Jag klandrar ingen!
3. Vi vill inte ha barn just nu..
4.  Jag hade en Iphone 5 som försvann när jag fick från ett köpcenter till bilen? Fattar ingenting så nu har jag lånat en kompis mobil, en Iphone 3 så nu måste jag se om antingen någon lämnat in mobil eller om jag ska laga glaset på min fyra. Är lite smått beroende av min telefon så jag hoppas jag får tillbaka den jag tappade bort!
5. Jag vet inte riktigt faktiskt, har inte lyssnat på dom! Har jag missat något?
6.   Nix inte det heller, du får nog övertala mig! =)
Kram kram till dig och tack söt!

Lova
Först vill jag bara tala om att du verkar vara sådan härlig tjej. Så fin både utanpå och inuti. Jag har lite frågor. Vad tycker du är finast att matcha med vita jeans? Hur många syskon har du? Vilka serier följer du? Vilken är din stilikon? Vilken är din drömbil? Om du var kille för en dag. Vad skulle du göra då? haha :)

Men gud tack kära du!! Absolut. Hm, vita jeans, jag la upp ett kollage för ett tag sedan. Du kan ju bära i princip vad som helst skulle jag säga. Vitt, randigt, svart, blommigt, jeansskjorta, allt. Ett enkelt plagg att styla! Jag har en lillasyster som heter Linn. Jag följer endast Sons of Anarchy, världens bästa serie. Jag har ingen stilikon men inspireras av Olivia Palermo, Sincerly Jules, Songofstyle och Rosie Huntington Whitley och tjejerna i Gossip Girl. Jag vill ha en svart Range Rover. Haha, jag hade ju garanterat utforskat dom nedre regionerna hahaha.. Kram!

Matilda
Jag vet att du för längesen köpte ett halsband till din kille med bokstaven S. Nu firar jag och min pojkvän snart 1 år tillsammans och jag skulle så gärna vilja ge honom ett sånt halsband i present. Skulle du kunna länka vilken halsband det var som du köpte? de verkar så fint :) )

Ja det stämmer, han har på på sig det jämt så det verkade gå hem! Jag köpte en kedja från Thomas Sabo, rätt lång, kan den varit 70 cm? Den är ganska lång på Mr iaf och så köpte jag till ett S från samma märke. In och kika där dom säljer Thomas Sabo, jag beställde inte mitt. Kram och lycka till!

A

Hej Sanne! Måste börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och att du inspirerar mig så mycket. Du och din blogg är verkligen en del av min vardag!

Jag undrar lite om hur det var när du tog körkortet! Hur ofta du pluggade på teorin och om du använde dig utav någon speciell studieteknik? Jag har för mig att du gjorde allting väldigt intensivt, hur la du upp det hela? Jag tänkte börja med allting väldigt snart och har som mål att ta körkortet innan sommarens slut. Blev väldigt imponerad över hur snabbt du tog det och hoppas på att kunna få lite tips!

Kram på dig!

 Hej!
Vad kul att höra! SÅ kul!! Blir jätteglad!!
Jag körde en 3 veckors intensivkurs, väldigt intensiv, körde flera gånger om dagen. Jag var seg med att börja med min teori och min lärare fick säga åt mig att börja så om jag ska vara helt ärlig så dagarna innan provet tokpluggade jag konstant, jag gjorde inget annat, gjorde sådan test på internet vi fick ett inlogg till och när jag hade fått tillräckligt bra poäng så att jag gick vidare till en bra nivå så kände jag mig redo. Kram och tack och lycka till, du klarar det, bestäm dig och go for it!!
Carro
Hej Sanne!

Woho, såå kul med frågestund :)

1. Har du läst ut The secret? Vad tyckte du om den?
2. Beskriv Eskilstuna :)
3. Bästa shopping sidorna?
4. Den starkaste “wow” känslan i ditt liv du varit med om?
5. Tips på en bra tränings Bh?
6. Är på jakt efter en köpesrätt i Sundsvall. Tips på bra mäklarfirma?
7.Det finaste någon någonsin har sagt till dig?
8. Du har bra smak när det gäller inredning, har du haft span på något fint köksbord och stolar kanske?

Lycka till med allt! Kram! =)

 Hej Carro!
Ellerhur!! =) Tack så mycket!
1. Nej, helt sjukt, bara några sidor och så har jag googlat mycket på den men ska gå och köpa den idag faktiskt!
2. Eskilstuna är en mysig mindre stad som jag trivs i när jag är hemma! Jag tycker det är så bra att jag och Mr har våra familjer i samma stad, så himla bra och smidigt! Jag har alltid kul i Eskilstuna men tror inte att jag kommer flytta dit igen, känns inte så för varken mig eller Mr.
3. Shopbop, Nelly, Asos, Net-a-porter.
4. Oj vad kan det vara! Det kanske borde vara när jag kom till en klubb en helt vanlig söndag i L.A och ut kommer Jay Z, Beyonce, Sean Paul, Rihanna os.v os.v.. det hade varit Grammys afterparty men jag var mest chockad och tyckte inte det var så mycket wowupplevelse för mig själv utan tyckte mest det var overkligt. Det finns en video på det, jag ser extremt chockad ut, vill ni se? Men den starkaste wowkänslan var nog när jag landade i L.A helt ensam och satt mig i taxin till St Barbara när mitt nya liv skulle börja. Jag minns så starkt hur miljöerna såg ut och jag var i ständig wowupplevelse i flera veckor. Kanske nästan hela första halvåret… Jag kände också en stark wowkänsla när jag såg Mr spela fotboll första gången på Söderstadion när han spelade i Hammarby, det var mäktigt!
5. Nej jag vet inte ens vilket märke det är på mina faktiskt men jag föredrar tunna och hårda, vill att dom ska sitta supertight och vill inte ha någon vaddering eller något. Har hört att H&Ms är prisvärda och bra!
6.  Mäklarhuset, vi är supernöjda!
7. Jag vet inte riktigt, kan inte komma på det absolut finaste, så svårt men helt klart någonting som har med min personlighet att göra och inte utseende.
8. Nja inte såhär på rak arm men ett stort, tungt träbord är ju fint tillsammans med nättare stolar. Jag lägger upp inredningsinspo då och då så du kan alltid kika  ifall jag slänger upp något snyggt matbord då. Kram kram!!
Micken
Kan du inte berätta om din första kärlek ? hur många seriösa förhållanden du haft?
Nu när du klippt av dig ditt långa hår saknar du det eller trivs du i kort?
Har du aldrig haft komplex för något på din kropp, eller har du alltid varit nöjd med allt utseendmässigt?
Vad tycker du är snyggaste stor eller liten stjärt på tjejer?
har du alltid fått den kille du vill ha med tanke på att du ser så bra ut?
Hallå där!
Jag har haft 1 seriöst innan detta. Nej jag trivs, jag har ju fortfarande långt hår och det växer som ogräs så jag tänker inte så mycket på det. Klipper det så fort det är slitet! Numera föredrar jag vårdat hår före slitet och långt, det gjorde jag inte när jag var yngre kan jag tala om. När jag var missnöjd krigade jag in i det sista för att bli nöjd igen, nu är jag nöjd och försöker leva hälsosamt. Jag tycker båda kan vara snyggt! Njae det kan jag inte påstå direkt.. kram kram!
Lena
Hej önskar mig ett snyggt enkelt guldhalsband i exsmensprent. Får kosta lite och kunna passa till vardags samt fest.
Har du något tips eller bra förslag?
Tack för en inspirerande blogg!
Kram
Hej Lena!
Det HÄR från Sophie by Sophie är ju såå vackert men dyrt, finns liknande billigare varianter.
Stor kram!
C
Hej Sanne!

Tack för att du ger mig en bra dos inspiration :)
Här kommer lite frågor..

– Du verkar ha en sådan härlig relation till din pappa! :) men du skriver sällan om din mamma och nästan aldrig om din syster. Kan du inte berätta lite om dom? Har du och din syster en bra relation?
– Ditt drömliv?
– Har din vän My fått igång sin blogg? :)
– Ditt bästa barndomsminne?
– Vill Simon alltid vara fotbollsspelare? Eller har han andra drömmar?
– Din långklänning du hade på dig för någon vecka sedan. Vart kommer den ifrån? Super fin färg!
– lika nöjd än med dina mk glasögon? :)

Ha det fint! Kram!! :D

Hej!
Tack fina du! Det värmer!
– Ja absolut det har jag verkligen! Inte? Det är inte medvetet, jag pratar med mamma varje dag och min syster pratar jag jätteofta med också. Jag har en jättejättebra relation med hela min familj, både mamma, syster och pappa. Min syster är 18 med åren har vi fått ännu bättre kontakt i och med att hon blivit äldre. HÄR kan ni kika in hennes blogg!
– Jag vill ha mitt liv! Jag är så exalterad på framtiden och är tacksam och glad med allt som det är just nu.
– Nej tyvärr, ska se hur det går!
– Måste vara alla semestrar och alla gånger jag stått på scen, det älskade jag. Hela processen med dansuppvisningar var det bästa jag visste..
– Han vill köra fullt ut på fotbollen och den dagen han inte kan spela längre så vet jag inte vad han vill göra, inte han heller exakt tror jag. Det får vi se, just nu är det bara fotbollen i fokus!
– Forever21 =) tack!
– Absolut men har varit lite nervös för att använda dom i och med att vi spekulerade i ifall det var dom som gjorde att jag fick en allergisk reaktion. Jag tycker om dom massor men använder nästan alltid min Ray Ban, bara blir så.. =)
kram kram!

Millan

Hej! Jag gillar din blogg jättemycket, en av de få bloggar jag fortfarande följer!
Har på senaste tiden fått höra alldeles för ofta att jag ser såå ung ut, som 16-17 år trots att jag är faktiskt 24, inte så kul att bli tagen för att vara tonåring jämt..! Har du nåt tips på hur jag kan klä mig och sminka mig så att jag ser äldre ut?

Tack för en superbra blogg!
Kram

Hej!
Gud vad roligt att höra!!
Hm, det ska du ju vara glad över, tänk dig när du blir äldre.. då kommer du älska det! Ett tips är väl kanske lite kvinnligt, jag vet inte hur du klär dig men fina tweedade kavajer, trenchcoats mycket sådana klassiska kvinnliga plagg ger ju ett elegant intryck och kanske inte lika ungt. Ett tips bara! Kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.